- 6 Mart 2019
- 958
- 223
- 103
- 27
- Konu Sahibi Gulpembe07
-
Evet pik değerlendirinHanımlar bu benim ovulasyon testim sizce pik mi ilk kez kullanıyorum kaç gündür silikti bugün kararsız kaldım . Eki Görüntüle 2900952
Tamam çok teşekkür ederim ben sanki yarın pik olur diye düşünmüştüm çok hafif silik geldiEvet pik değerlendirin
Siz değerlendirin içerde sperm bulunsunTamam çok teşekkür ederim ben sanki yarın pik olur diye düşünmüştüm çok hafif silik geldi
Bence pik bugün 2gün değerlendirmenizi tavsiye ederimHanımlar bu benim ovulasyon testim sizce pik mi ilk kez kullanıyorum kaç gündür silikti bugün kararsız kaldım . Eki Görüntüle 2900952
Teşekkür ederim bugün değerlendirip yarın tekrar yapayımBence pik bugün 2gün değerlendirmenizi tavsiye ederim
Bugün daha bir belirgin bugünü de değerlendir canımKızlar buda bugünkü testim sizce her gün silikleşene kadar mı devam edeyim yoksa dün değerlendirdik bugün mola mi versek?
Eki Görüntüle 2901200
Tamam canım sağolBugün daha bir belirgin bugünü de değerlendir canım
Aynen canim bugün daha da koyu olması lazımTamam çok teşekkür ederim ben sanki yarın pik olur diye düşünmüştüm çok hafif silik geldi
Degerlendir canimKızlar hala yumurtluyor muyum dün bir ara ateşim yükseldi bugün tekrar normal dün gece eşim yorgundu değerlendiremedik
Eki Görüntüle 2901507
Tamam canımDegerlendir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?