• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testim

Kahveseverw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
155
29
48
27
Merhaba hanimlar ben ovulasyon testi kullaniyorum pazar sabahi yumurtlama gordum ve gecesinde hemen değerlendirdik zaten ondan önceki cuma cumartesi de beraber olmuştuk. Yumurtam su an catlamis sorum su ki biz pazar i değerlendirdik ama pazartesiyi degerlendirmedik arada 1 gun olsun istedim sizce hata mi yaptim tutarmi sizce

Test pozitif çıktıktan sonraki 6 ile 36 saat arasında yumurtlama gerçekleşir. Buna göre değerlendirmeniz de fayda var

Aslında öenmli olan testin çift çizgili halinin silinmesi .
Ben hem pik oldugu gün bende pikten sonra ki 3 günü değerlendirmiştim .

Kızlar bana da bir yardımcı olabilir misiniz? Ovulasyon testine adetten 3 gün sonra başladım bugün 3.testi yaptım ama ilk yaptığım daha koyu gibi bi de yumurtlamada akıntı geliyor normalde bende şuan hiçbir belirti yok. Pik olmamış dimi ilk testte?
20191014_141517.jpg

Kızlar bana da bir yardımcı olabilir misiniz? Ovulasyon testine adetten 3 gün sonra başladım bugün 3.testi yaptım ama ilk yaptığım daha koyu gibi bi de yumurtlamada akıntı geliyor normalde bende şuan hiçbir belirti yok. Pik olmamış dimi ilk testte?Eki Görüntüle 2545084
Adetlerin duzenlimi. Evet ilk gun yumurtalama olmus gibi kasik agrin falandami olmadi

Peki sizde belirti oldu mu? Çünkü normalde bu takvim uygulaması var bende tam gününde şeffaf akintim gelir benim ondan şaşırdım sormak istedim burda da
Benim tan yumurtalama gunude degilde catladigi gun kasik ve bel agrim olmustu akintiya dikkat etmedim yada hatirlamiyoruk

Back