Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence değil canım, pik ve sonrası kadar öncesi de önemli ☺ Ama akşam da yarın da testi yine tekrarla bakalım ne zaman silikleşecek?
Sagol tatlım. Ilk defa bu ay test yapiyorum. Testler de kısım kısım silik çıkınca acaba piki kacirdim mi dedim. Dun de bolca akinti ve agrim olunca herhalde catliyor dedim. Test yapma imkanim da olmadi dun sabah. Garanti olsun iliski dedim. Ama gerçekten testler ve ısı takibi asil gercegi gosteriyor. Ben sanardim ki agri ve akinti sirasinda catliyor. Meger daha catlamamiş bile.

Değişebiliyor aslında canım, benim hiç akıntı olmadan yumurtlamam da oldu ki doktor takibinden biliyorum. O yüzden doktor kontrolü, ateş ölçme, ovu testi ile vücudumuzu daha iyi tanıma imkanı buluyoruz..

Bence değil canım, pik ve sonrası kadar öncesi de önemli ☺ Ama akşam da yarın da testi yine tekrarla bakalım ne zaman silikleşecek?
Tatlım tekrarladim testi eve gelince hala silikleşmemiş. Neden ki

Eklentiler

• Screenshot_20190407-221443_Gallery.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 19
Sağol cevabın için canım. Peki her gün acaba sperm hareketliligini etkiler mi? Dün iliski oldu bugün olsa kalitesiz mi olur, yarın olsa geç mi olur? Kafamda deli sorular. geçen ay günaşırı bile tutmadı

Eğer sorun varsa ileri hareketlilik ya da sperm sayısında, gün aşırı daha makbul. Ama sorun yok dersen bir de böyle dene bakalım

Ben geçen ay doktor takibi ile hamile kaldım, 5 gün arka arkaya olmuştu hamilelik gerçekleşti ama devam etmedi kimyasal gebelik oldu..

Hayırlısı oldun canım inşallah olur bu ay senin

Daha 3 aydır denedigimiz için ona baktirmadik. Bakalim nasip o zaman. Teşekkür ederim. Inşallah tez vakitte güzel haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…