Ay hadi inşallah canım teşekkür ederimPik olmak uzere.bence bugun dahil 3 gunu degerlendir canm
Asıl sana hayırlı olsuuuuun takvimdeki minnoş için, maşallah sağlıkla doğdun inşallahhhhHayirli olsun canimmm tebrikler ❤
cok tesekkur ederim.canim senden.de cok.guzel haberler bekliyoruz melekle ilgili ❤Asıl sana hayırlı olsuuuuun takvimdeki minnoş için, maşallah sağlıkla doğdun inşallahhhhçalışmalara devam ediiim ben o zaman durmak yok
Benim bildiğim pikten sonra yani hafif kuvvetini kaybedince o çizgi o günü değerlendirmelisiniz yani yani bi tane de akşam yapın eğer koyulugunu kaybediyorsa yumurta çatlamış demektirMerhabafolikül takibi, soğan kürü (8gün yaptım), inofolic kombi ve Ateş ölçme yöntemi ile ikinci çocuğunu isteyen pcolu bir kadın olarak ayrıca ovulasyon testi de yapıyorum üstteki dün akşam, alttaki bugün öğlen yaptığım testlerim. Pik olmuş mu yoksa bu akşam mı görürüm pik sizce?
Pik olduğundan emin olamadım ilk kez deniyorum tam olarak bu ay. Silikleşme olduğunda içerde sperm olması gerekiyormuş diye okudum az önce bir yerde canım, amaan konuyken de silikleştiğinde de devamBenim bildiğim pikten sonra yani hafif kuvvetini kaybedince o çizgi o günü değerlendirmelisiniz yani yani bi tane de akşam yapın eğer koyulugunu kaybediyorsa yumurta çatlamış demektir
Bugünü ve yarını degerlendirin ben de aylarca iki günde bir denedim hamile kaldığımız ay ara vermedik çalışmalara ve pozitifPik olduğundan emin olamadım ilk kez deniyorum tam olarak bu ay. Silikleşme olduğunda içerde sperm olması gerekiyormuş diye okudum az önce bir yerde canım, amaan konuyken de silikleştiğinde de devam
Merhabafolikül takibi, soğan kürü (8gün yaptım), inofolic kombi ve Ateş ölçme yöntemi ile ikinci çocuğunu isteyen pcolu bir kadın olarak ayrıca ovulasyon testi de yapıyorum üstteki dün akşam, alttaki bugün öğlen yaptığım testlerim. Pik olmuş mu yoksa bu akşam mı görürüm pik sizce?
Ay hadi inşallah ikimize decanım seninle aynıyızbenim ki de dün öyleydi hatta T çizgisi daha belirgindi 1 gün öncesini dünü ve inşallah bugünü değerlendirecez. Rabbim sanada nasip etsin inşallh.
Ay hadi inşallah ikimize deburdan iletişimi kesmeyelim olur mu, haberleşelim mutlaka
Kan verdiiiiiiiim, betaya göre hamileyimKatlanarak devam eder inşallahhhh
Bugün pik yapmış, bu durumda bugün, yarın ve ertesi günü değerlendirirseniz şansınız artar bence, hayırlısı olsunKızlar acil durum. Yorumlar mısınız? Dün geceyi degerlendirdik. Bugun test yaptım daha koyu çıktı. Bir daha ne zaman iliski olmalı. Bugun 14.gün.
Sagol canım dün geceki erken mi oldu peki. Ben piki kaçırdım sandim daBugün pik yapmış, bu durumda bugün, yarın ve ertesi günü değerlendirirseniz şansınız artar bence, hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?