Ovulasyon testim

Yusra91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
1.019
393
43
Size bir sorum olacak yumurtlamada sıkıntı yaşıyor olsam yada catlamiyorsa vs.bu testte belli olurmu.

Eklentiler

• PhotoGrid_1511205208902.png
    206,5 KB · Görüntüleme: 70
Olur yani catmassa herhangi bi kist durumundada koyu cikiyor. Ama zaten catlamassa hep koyu cikar diye dusunuyorum seninkinde zamanlamayi iyi yaptiysan dogru sekilde 1 gun koyuluk gozukuyor akintini takip ettinmi peki

Tamam gerceklesmistir buyuk ihtimal bende cok kullandim. Ultrasondada gozukuyordu teyit amacli gittgimde

Ne zamandir yapiyorsun testleri
Bir kaç kere daha kullanmistim ama dediğin gibi stres oluyor insan.bir seneye yakın olmadı daha sonra 6 ay kadar kendim istemedim bazı nedenlerden dolayı.geçen ay düşünmeye başladık olmadı.bu ayda test aldım ışte.adet 1inde olmuştum 6sinda bitti o zamandan beri yapiyorum

Himm anladim duzensizlikte iyi oluyor tespit. Aslinda yardimci da olabilir ama uzun surunce acik soliyim bayiyor.ama senin icin sknti olmuyorsa devam et. Bana gore degil gelemedim ben skntiya. Bende 3 bucuk senelik evliyim korunmadim hic.

Himm anladim duzensizlikte iyi oluyor tespit. Aslinda yardimci da olabilir ama uzun surunce acik soliyim bayiyor.ama senin icin sknti olmuyorsa devam et. Bana gore degil gelemedim ben skntiya. Bende 3 bucuk senelik evliyim korunmadim hic.
Doktora gitmedinmi

Kızlar kasigim iki gündür ağrıyor bugün 14.günüm yumurtlama olması lazım teste dün başladım ama bugün ki test daha silik sanki. .tam koyu mu olması lazım geç yumurtlucak olabilir miyim ne yapmam gerek bu ay sadece 2 gün değerlendirdim. Değerlendirmeye devam mı etmeliyim off kaçırmış olmayım lütfen ya.dosya yüklemeye çalıştım ama hata verdi

Silikse dogru zamanda yapmiyor olabilirsinde ayni saatte yapmiyormusun.ya da yumurtlaman henuz olmamistir

15 ya da 16 da degerlendir bence her zaman gecikme durumuda olabilir cokta kafaya takma olucaksa olucak insallah

Aynı saatte yapmadım. Kasiklarim ağrıdığı için yumurta mı çatlıyor acaba dedim. Neyse bi kaç gün daha test yapıp degerlendircez bakalım. Ne kadar karışık bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…