Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur evetSize bir sorum olacak yumurtlamada sıkıntı yaşıyor olsam yada catlamiyorsa vs.bu testte belli olurmu.
Senin noldu peki var mi çocukTamam gerceklesmistir buyuk ihtimal bende cok kullandim. Ultrasondada gozukuyordu teyit amacli gittgimde
Hayir yok malesef. Ben stres oldum acikcasi o testtede biraktim.Senin noldu peki var mi çocuk
Ne zamandir yapiyorsun testleriSenin noldu peki var mi çocuk
Bir kaç kere daha kullanmistim ama dediğin gibi stres oluyor insan.bir seneye yakın olmadı daha sonra 6 ay kadar kendim istemedim bazı nedenlerden dolayı.geçen ay düşünmeye başladık olmadı.bu ayda test aldım ışte.adet 1inde olmuştum 6sinda bitti o zamandan beri yapiyorumNe zamandir yapiyorsun testleri
Himm anladim duzensizlikte iyi oluyor tespit. Aslinda yardimci da olabilir ama uzun surunce acik soliyim bayiyor.ama senin icin sknti olmuyorsa devam et. Bana gore degil gelemedim ben skntiya. Bende 3 bucuk senelik evliyim korunmadim hic.Bir kaç kere daha kullanmistim ama dediğin gibi stres oluyor insan.bir seneye yakın olmadı daha sonra 6 ay kadar kendim istemedim bazı nedenlerden dolayı.geçen ay düşünmeye başladık olmadı.bu ayda test aldım ışte.adet 1inde olmuştum 6sinda bitti o zamandan beri yapiyorum
Doktora gitmedinmiHimm anladim duzensizlikte iyi oluyor tespit. Aslinda yardimci da olabilir ama uzun surunce acik soliyim bayiyor.ama senin icin sknti olmuyorsa devam et. Bana gore degil gelemedim ben skntiya. Bende 3 bucuk senelik evliyim korunmadim hic.
Gittim ben 3vlendigimden beri gidiyorum testlerimi filan her seneye yeniledim ettim gitmezmiyim cok gittimDoktora gitmedinmi
Sorun neymiş pekiGittim ben 3vlendigimden beri gidiyorum testlerimi filan her seneye yeniledim ettim gitmezmiyim cok gittim