• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testim, yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

serseysar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
60
35
3
Kızlar merhaba,

Yıllar sonra kadınlar kulübüne tekrardan döndüm :) Malum herkese de sorulmuyor bu tarz şeyler.. Bugün adetimin bitişinin 6. günü. 4. gün yaptığımda tek çizgiydi. Ovülasyon testi yaptım sabah ve aşağıdaki gibi çıktı. Yardımcı olabilir misiniz ne anlama geliyor? Takvime göre yumurtlama dönemime henüz 5 gün var.

Eklentiler

• ov.webp
    ov.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 151
Kızlar merhaba,

Yıllar sonra kadınlar kulübüne tekrardan döndüm :) Malum herkese de sorulmuyor bu tarz şeyler.. Bugün adetimin bitişinin 6. günü. 4. gün yaptığımda tek çizgiydi. Ovülasyon testi yaptım sabah ve aşağıdaki gibi çıktı. Yardımcı olabilir misiniz ne anlama geliyor? Takvime göre yumurtlama dönemime henüz 5 gün var.

Bu da adetten 3 gün sonra yaptığım yani bu testten 2 gün önce yaptığım ovülasyon testim..

Eklentiler

• 9E0E8EC7-EC51-4284-8CBE-640B03E4E711.webp
    9E0E8EC7-EC51-4284-8CBE-640B03E4E711.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 148
Kızlar merhaba,

Yarın yumurtlarsınız değerlendirin bugünü de

Back
X