- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
Arkadaşlar ovülasyon testim 2 gündür çift çizgiydi ve koyuydu bugün biraz silikleşmiş ne demek oluyo bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım silik çıktığı zman yumurtan çatlayacak anlamına geliyor. Bugünü değerlendirmeye çalışın.Arkadaşlar ovülasyon testim 2 gündür çift çizgiydi ve koyuydu bugün biraz silikleşmiş ne demek oluyo bu
Değerlendirdik bugün yarin ve sonrası icin test yapmaya devam etmelimiyim nasıl yapsamCanım silik çıktığı zman yumurtan çatlayacak anlamına geliyor. Bugünü değerlendirmeye çalışın.
Canım testi yarın da yap sonra bırak . Yarını da değerlendirin .Değerlendirdik bugün yarin ve sonrası icin test yapmaya devam etmelimiyim nasıl yapsam
Tmm canım hayırlı haberi alırım inş çok heyecanlıCanım testi yarın da yap sonra bırak . Yarını da değerlendirin .
Tmm canım hayırlı haberi alırım inş çok heyecanlı ☺☺
İnşallah canımTmm canım hayırlı haberi alırım inş çok heyecanlı![]()
Evet canim ilkİnşallah canımilk kez mi kullanıyorsun ovulasyon testini
![]()
İnşallah faydasını görürsün güzel haberler verirsin bizlere canımEvet canim ilk![]()
Amin canım zaten paylaşırım bu sayfada :))İnşallah canımilk kez mi kullanıyorsun ovulasyon testini
![]()
evet canım yumurtluyorsun her an çatlayabilir
Adete 1 hafta kala da olabiliyor yanievet canım yumurtluyorsun her an çatlayabilir
Yani bazen ayda 2 kere bile yumurtlama olabiliyorAdete 1 hafta kala da olabiliyor yani
Evet canım silikleştiğinde yumurtlamış oluyorsun şu an üst seviyede lh salgılıyorsun yumurtaların çokça olgunlaşmış tembellik olunca 3 günü bulabiliyor çatlamasıBi test daha yaptım ve hala pozitif çatladığında silikleşmesi gerekiyor dimi
Ama hiç pozitif olmadı ki şimdiye kadar gebelik olması için en az 14 gün önce falan yumurtlamam gerekiyorduGebelikte olabilir yalnız test yapmaya devam et ısrarla pozitif devam ederse yüksek ihtimalle hamilesindir