arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. 9 aydır evliyim ve başından beri bebek sahibi olmak istiyorum henüz olmadı bu ay ovulasyon testi yapmaya karar verdim adetim düzenlidir her ay beklediğim gün şaşmaz çok nadir 1-2 gün geç veya erken olabiliyor yumurtlama günümde uygulamadan takip ettiğime ve bildiğime göre 14. gün kabul ediyordum. yaptığım ov. testinde bunun 2-3 gün öncden olduğunu gördüm ve o günleri değerlendirdim fakat bir sonraki adetime kadar yinede yapmak istedim bırakmadım ov. testini ama her geçen gün pozitif görüyorum adetime 10 gün kaldı bugünde aynı şekilde pozitif. doktora 2 ay öncesinde gittiğim zaman alttan muayene ile yumurtalıklarıma baktırmıştım her hangi bir sorun görmemişti fakat hormon testi vs. yaptırmadım. tekrar randevu aldım eğer bu ayda bebiş olmazsa tekrar kontrol amaçlı gideceğim. ve birde benim adetim 6 gün sürüyor evlendikten sonra adet kanamamda bir tuhaflaştı başından sonuna kadar kahverengi kan geliyor bununla ilgili bir bilgisi olan benimle paylaşabilr mi yaşayanlar varsa bunları rica edeceğim. ovulasyon testimi ekliyorum bakabilirsiniz değerlendirmek amacıyla :)