• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testim regle yakın boyle bir bakarmısınız

beyaz kalp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
18
16
3
24
kızlar reglime 5 gün kala ovulasyon testi yaptım erken gebelık testi yapmaya gercekten korkuyorum negatif görmek beni yoruyor. burda bır kaç form da okudum ovulasyon testıyle gebelik öğrenenleri regle 5 gün kala yaptım ikinci cizgi ne çok silik ne çok koyu cıktı hastaneye beta vermeye gittim 1.20 cıktı simdi reglime 3 gün var bakarmsnz ovulasyonum da gebelik var gibimi
IMG_20241205_222803.jpg
Screenshot_2024-12-05-22-35-31-377_com.miui.gallery.jpg

Eklentiler

• IMG_20241205_222814.jpg
    IMG_20241205_222814.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 204
Kızlar bakabilir misiniz yumurtlama gördükten sonra bi kaç gün yapmadım sonra yavaş yavaş koyulaştı regl günüm yarın neden böyle oldu acaba bakar mısınız

Eklentiler

• 5BCD75A0-0DF1-457A-8EB9-1A006A412ACD.jpeg
    5BCD75A0-0DF1-457A-8EB9-1A006A412ACD.jpeg
    118,7 KB · Görüntüleme: 180
Kızlar bakabilir misiniz yumurtlama gördükten sonra bi kaç gün yapmadım sonra yavaş yavaş koyulaştı regl günüm yarın neden böyle oldu acaba bakar mısınız
HCG yap pozitifi gör canım genelde regliye yakın lh böyle koyulukta gebelik vardir 😅

Keşke çok isterim ama hiç umudum yok çünki regl olacakmışım gibi geliyor yarın olmazsam yapmayı düşünüyorum uzun zamandır beklediğim için inşallah dediğiniz olsun ya Allah ne muradınız varsa versin

Keşke çok isterim ama hiç umudum yok çünki regl olacakmışım gibi geliyor yarın olmazsam yapmayı düşünüyorum uzun zamandır beklediğim için inşallah dediğiniz olsun ya Allah ne muradınız varsa versin
Amin hepimizin inşallah 🥰 bacım testin varsa kalk yap ya ben senin yerine heyecan yaptım artık koyulugu kontrolün koyuluguni geçmiş 😅🙏🏻

Ya neden bu ovulasyon testlerini yapiyosunuz gebelik icin valla anlamiyorum. Cok sacma. Bunlarla kendinizi yanlis yonlendirmeyin
Aslında ben gebelik için değil de reglden bir gün önce yumurtlama olur mu tekrar diye anlayanlar için sordum haklısınız sonuçta gebelik testi değil

I
Aslında ben gebelik için değil de reglden bir gün önce yumurtlama olur mu tekrar diye anlayanlar için sordum haklısınız sonuçta gebelik testi değil
Gebelik var gibi mi diye sormussunuz ondan oyle dedim. Bana olabilkr demisti doktor. Hatta regle 3 gun kala gormustu ultrasonda ama çatlamadi ve adetle beraber attim malesef

Back
X