Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testi daima cift cizgi cikar. Bu testin amaci ennn koyu ikinci cizgiyi buldugun gun birlikte olmak.Ovulasyon testi yaptim. Ama pozitif mi değil mi anlayamadım.
Ben de 18. Günümde aynı şekilde görmüştüm koyuydu ama yeterince koyu degildi. Ne olur ne olmaz degerlendirmistik. 19. Günde pik yaptı kopkoyu oldu. Devam edin teste.adet günümden itibaren 18. gün kasıklarımda hafif ara ara ağrı girmesi var ovülasyon testi de sürekli böle çıkıyo c çizgisiyle aynı olması mı gerekiyor yoksa çatlama yakın olduğu için mi böle aydınlatabilir misiniz yoksa kafayı yicem![]()
Farkedebilir saat olarak yakalamış olabilirsiniz, pik gibi duruyor. Bugünü değerlendirin yarın daha koyu da görebilirsiniz. Devam edin teste..testleri yorumlarımısnız biri akşam 6 da diğeri akşam 10 da yapılan test saat farkeder mi ? sizce pik mi saat 10 da yaptığım daha koyu olan
18indeki sonuc tam ovulasyon gibi degil sanki..19unda pik yapmis olabilir. Yarin tekrar yapin , daha da siliklesiyorsa 19unda yumurtlamis 20sinde catlamis olma ihtimali var.Kızlarr bakar mısınız sanki pik olmuş gibi 19 u yapamadım muhtemelen o gün dü 20 si silikleşti
Çok teşekkür ederim umarım öyledir ya18indeki sonuc tam ovulasyon gibi degil sanki..19unda pik yapmis olabilir. Yarin tekrar yapin , daha da siliklesiyorsa 19unda yumurtlamis 20sinde catlamis olma ihtimali var.
İnsallah oyledir. Hayirlisi olsun. Guzel haberler olsunÇok teşekkür ederim umarım öyledir ya![]()
Kızlarr benimde testimi yorumlayabilir misiniz çizgi t çizgisi c den daha koyu çıktı bende bilerek 2 defa yaptım sizce pik mi? İlk defa böyle net kırmızı oldu 19.gündeyim yardımcı olursanız sevinirim
PikKızlarr benimde testimi yorumlayabilir misiniz çizgi t çizgisi c den daha koyu çıktı bende bilerek 2 defa yaptım sizce pik mi? İlk defa böyle net kırmızı oldu 19.gündeyim yardımcı olursanız sevinirim
Ayy bende öyle düşündüm kaç gündür c çok net kırmızıydı ama t silik kalıyodu böyle tam tersi oluncada inanamadım teşekkür ederim:))Evet baya koyu cikmis canim bariz belli zaten![]()
Çok teşekkür ederim bugünde test yapcam yine de
Evet çatlama olmamış henüzKızlar bu da bugün yaptığım yine emin olamayıp 2 tane yaptımbugün de daha çatlama olmamış sanırım
Kaç gün içinde çatlama oluyo bi bilginiz var mı acabaEvet çatlama olmamış henüz![]()
Herkesin farklı oluyo. Benim 2 Gün pik sonrası iyice siliklesme 2 Gün daha sürdü.Kaç gün içinde çatlama oluyo bi bilginiz var mı acaba![]()
Ayy bende öyle düşündüm kaç gündür c çok net kırmızıydı ama t silik kalıyodu böyle tam tersi oluncada inanamadım teşekkür ederim:))