Ovulasyon testim pik mi bakabilir misiniz?

kucukkeman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2025
13
8
1
30
Merhaba. Ovulasyon Testim pik mi?
16 ve 18 test yapmayı unuttum.
Ama ayın 16,18,19 değerlendirdim. Doğru yapmış mıyım?

Eklentiler

• IMG_4776.jpeg
    247,4 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar yeniyim ilk defa denedim 4 aydır çocuk istiyoruz Ovulasyon testi kullanayım dedim şu an tamam mıdır dün yaptım bugün yapmama gerek var mıdır

Eklentiler

• image.jpg
    194,9 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar yeniyim ilk defa denedim 4 aydır çocuk istiyoruz Ovulasyon testi kullanayım dedim şu an tamam mıdır dün yaptım bugün yapmama gerek var mıdır
Selamlar, bende çok araştırdım çok bilmiyordum ve kafam çok karışmıştı ama benimde testim bugün seninki ile aynı, eşinde sperm sorunu yoksa bugünü de değerlendir dediler. Seninle aynıyız şuan dün değerlendirdim bugünde değerlendircem. Hakkımızda hayırlısı bende 6 aydır istiyorum olmadı ilk defa ovulasyon kullandım

Sperm kalitesinde bi problem yoksa 3 gün üst üste diyolar. Gün aşırı da yapabilirsin

şu an pik gözüküyor bu günleride değerlendirin fakat T çizgisinin silikleştiği yani çatlama gününü de değerlendirmek lazım o yüzden siz yapmaya devam edin bence

Bende aynı ya dün gördüm değerlendirdik bakalım hayırlı haberler almak dileği ile

Bende aynı ya dün gördüm değerlendirdik bakalım hayırlı haberler almak dileği ile
Ayy aynı gün mü güzel haberler alırsan mutlaka benimle de paylaş. Bakarsın gebeliği de beraber takip ederiz kısmet. 6 aydır normal denedim denk gelmedi demekki bu ay ilk defa test yaptım umutluyum

19 pik olmuş 20 çatlamış, sağlıklı spermler yaşıyor zaten inşallah olmuştur
inşallah teşekkür ederim

Ben de ilk defa deniyorum bu ay karar verdik çocuk için. İlk denememiz bakalım. 19u pik günü ve silikleştiği günü değerlendirdik. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…