- 20 Ocak 2025
- 13
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi kucukkeman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19 pik olmuş 20 çatlamış, sağlıklı spermler yaşıyor zaten inşallah olmuşturKızlar anlayan biri yok mu?
Selamlar, bende çok araştırdım çok bilmiyordum ve kafam çok karışmıştı ama benimde testim bugün seninki ile aynı, eşinde sperm sorunu yoksa bugünü de değerlendir dediler. Seninle aynıyız şuan dün değerlendirdim bugünde değerlendircem. Hakkımızda hayırlısı bende 6 aydır istiyorum olmadı ilk defa ovulasyon kullandımKızlar yeniyim ilk defa denedim 4 aydır çocuk istiyoruz Ovulasyon testi kullanayım dedim şu an tamam mıdır dün yaptım bugün yapmama gerek var mıdır
Sperm kalitesinde bi problem yoksa 3 gün üst üste diyolar. Gün aşırı da yapabilirsinKızlar yeniyim ilk defa denedim 4 aydır çocuk istiyoruz Ovulasyon testi kullanayım dedim şu an tamam mıdır dün yaptım bugün yapmama gerek var mıdır
şu an pik gözüküyor bu günleride değerlendirin fakat T çizgisinin silikleştiği yani çatlama gününü de değerlendirmek lazım o yüzden siz yapmaya devam edin benceKızlar yeniyim ilk defa denedim 4 aydır çocuk istiyoruz Ovulasyon testi kullanayım dedim şu an tamam mıdır dün yaptım bugün yapmama gerek var mıdır
Bende aynı ya dün gördüm değerlendirdik bakalım hayırlı haberler almak dileği ileSelamlar, bende çok araştırdım çok bilmiyordum ve kafam çok karışmıştı ama benimde testim bugün seninki ile aynı, eşinde sperm sorunu yoksa bugünü de değerlendir dediler. Seninle aynıyız şuan dün değerlendirdim bugünde değerlendircem. Hakkımızda hayırlısı bende 6 aydır istiyorum olmadı ilk defa ovulasyon kullandım
Ayy aynı gün mü güzel haberler alırsan mutlaka benimle de paylaş. Bakarsın gebeliği de beraber takip ederiz kısmet. 6 aydır normal denedim denk gelmedi demekki bu ay ilk defa test yaptım umutluyumBende aynı ya dün gördüm değerlendirdik bakalım hayırlı haberler almak dileği ile
İnşallahAyy aynı gün mü güzel haberler alırsan mutlaka benimle de paylaş. Bakarsın gebeliği de beraber takip ederiz kısmet. 6 aydır normal denedim denk gelmedi demekki bu ay ilk defa test yaptım umutluyum
Selamlar, bende çok araştırdım çok bilmiyordum ve kafam çok karışmıştı ama benimde testim bugün seninki ile aynı, eşinde sperm sorunu yoksa bugünü de değerlendir dediler. Seninle aynıyız şuan dün değerlendirdim bugünde değerlendircem. Hakkımızda hayırlısı bende 6 aydır istiyorum olmadı ilk defa ovulasyon kullandım
inşallah teşekkür ederim19 pik olmuş 20 çatlamış, sağlıklı spermler yaşıyor zaten inşallah olmuştur
Ben de ilk defa deniyorum bu ay karar verdik çocuk için. İlk denememiz bakalım. 19u pik günü ve silikleştiği günü değerlendirdik. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizinSelamlar, bende çok araştırdım çok bilmiyordum ve kafam çok karışmıştı ama benimde testim bugün seninki ile aynı, eşinde sperm sorunu yoksa bugünü de değerlendir dediler. Seninle aynıyız şuan dün değerlendirdim bugünde değerlendircem. Hakkımızda hayırlısı bende 6 aydır istiyorum olmadı ilk defa ovulasyon kullandım
İnşallah güzel haberler olurBen de ilk defa deniyorum bu ay karar verdik çocuk için. İlk denememiz bakalım. 19u pik günü ve silikleştiği günü değerlendirdik. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin