Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ikiside eşit koyuluktaArkadaşlar yumurtlama olmuş mu
Teşekkürler hiç akıntımda olmadı bu ay şaşırdım bendeEvet ikiside eşit koyulukta
Rica ederim ovulasyon testinden anlamıyorum ben biraz daha koyu olsa hamilelik icin test yapıyorlar sende dene istersen belki yanlış bilgi de olabilirTeşekkürler hiç akıntımda olmadı bu ay şaşırdım bende
Yarın testi tekrarlayacagım çatlamasını kontrol etmek için bendeRica ederim ovulasyon testinden anlamıyorum ben biraz daha koyu olsa hamilelik icin test yapıyorlar sende dene istersen belki yanlış bilgi de olabilir
Evet tekrarla inşallah catlamistjrYarın testi tekrarlayacagım çatlamasını kontrol etmek için bende
İnşallah teşekkür ederimEvet tekrarla inşallah catlamistjr
Merhaba, çatlamamışsa 3 tane havuç yersen çatlamaya yardımcı olurİnşallah teşekkür ederim
Daha olmamış diğeri gibi koyu olması lazım ama bugünden değerlendirmeye başlayın bugün içinde pik olur gibiArkadaşlar yumurtlama olmuş mu
Teşekkür ederim yarında takip edeyimde öyle yaparım çatlamazsaMerhaba, çatlamamışsa 3 tane havuç yersen çatlamaya yardımcı olur
Daha olmamış diğeri gibi koyu olması lazım ama bugünden değerlendirmeye başlayın bugün içinde pik olur gibi
Evet dediğiniz gibi bugün daha koyu galiba aynı renkte ikisideDaha olmamış diğeri gibi koyu olması lazım ama bugünden değerlendirmeye başlayın bugün içinde pik olur gibi
Evett bugünü ve 2 günü değerlendirim mutlakaEvet dediğiniz gibi bugün daha koyu galiba aynı renkte ikiside
Evett bugünü ve 2 günü değerlendirim mutlaka
Değerlendireceğim mutlaka teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile olurEvett bugünü ve 2 günü değerlendirim mutlaka
Amiiin inşallahDeğerlendireceğim mutlaka teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile olur
Bu testte çizgiler eşit değil yumurtlama yok bir alttaki bugün yaptığınız o test pik yumurtlama bugün olmuş yarın çatlar muhtemelenArkadaşlar yumurtlama olmuş mu
Evet bugün oldu galiba yarında çatlama kontrolü için test yapacağım inşallah olur çatladıktan sonraki ilişkidede şans vardır değil miBu testte çizgiler eşit değil yumurtlama yok bir alttaki bugün yaptığınız o test pik yumurtlama bugün olmuş yarın çatlar muhtemelen
Evet tabi asıl çatlama önemliEvet bugün oldu galiba yarında çatlama kontrolü için test yapacağım inşallah olur çatladıktan sonraki ilişkidede şans vardır değil mi
Teşekkür ederim onuda değerlendireceğimEvet tabi asıl çatlama önemli