- 6 Haziran 2022
- 170
- 36
- 18
- 32
- Konu Sahibi turtalicilek
selam kızlarr
Şuana kadar sordugum sorulara aldıgım yanıtlardan hep çok fayda gördüm ve genelde söylenenler doğru çoktıı
Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım
Adetim 6. Gün gecikmenin arkasından beta hgc düşünce gerçekleşti
Normalde teste 12. Gün başlarım çünkü yumurtlamam 16,17 gibi gerçekleşirdi
Yumurta akını 11. Gününde görünce hayırdır inşallah dedim ve test yaptım cift cizgi cıktı
13. Gün akıntı tekrar oldu
Yanlız hala çok net 2. Çizgiyi görüyorum genelde kimyasal gebelikten sonra yumurta daha sağlıklı oluyor derler ondan mı kaynaklı bilmiyorum ama
9. 10. Günlerde ilişki oldu 11. Gün ara verdim 12. Gün ve 13. Günde de ilişki oldu
Hala böyle olduğu için muhtemelen yumurta çatlamadı geçen ay çok net bir şekilde net oldugunu ve siliklestigini gormustum
Böyle bir durum yaşayan varmı ne yapmam gerekir
Şuana kadar sordugum sorulara aldıgım yanıtlardan hep çok fayda gördüm ve genelde söylenenler doğru çoktıı
Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım
Adetim 6. Gün gecikmenin arkasından beta hgc düşünce gerçekleşti
Normalde teste 12. Gün başlarım çünkü yumurtlamam 16,17 gibi gerçekleşirdi
Yumurta akını 11. Gününde görünce hayırdır inşallah dedim ve test yaptım cift cizgi cıktı
13. Gün akıntı tekrar oldu
Yanlız hala çok net 2. Çizgiyi görüyorum genelde kimyasal gebelikten sonra yumurta daha sağlıklı oluyor derler ondan mı kaynaklı bilmiyorum ama
9. 10. Günlerde ilişki oldu 11. Gün ara verdim 12. Gün ve 13. Günde de ilişki oldu
Hala böyle olduğu için muhtemelen yumurta çatlamadı geçen ay çok net bir şekilde net oldugunu ve siliklestigini gormustum
Böyle bir durum yaşayan varmı ne yapmam gerekir