Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testim iki aydır pik olmuyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CerkesMaria

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
713
En iyi cevaplar
1
206
23
35
Kızlar ıkı aydır bu sorunu yasıyorum pik olmuyor yada bugun ki biraz daha koyu gıbı pik mi sayılır bilemedim artık bende kafa kalmadı vallahi :(

IMG_6392.webp

Sen yine de değerlendir canım, burda pozitifi göremeyip ama 2 güne 1 değerlendirip gebe kalan çok kişi gördüm. İçine sinmiyorsa da ne kızardığı gün imkanın varsa doktora git bi baksın ultrasonla için rahat eder

Sen yine de değerlendir canım, burda pozitifi göremeyip ama 2 güne 1 değerlendirip gebe kalan çok kişi gördüm. İçine sinmiyorsa da ne kızardığı gün imkanın varsa doktora git bi baksın ultrasonla için rahat eder
Valla bıt doktora gıdıcem sanırım yumurtam gelısmıyor dıye korkuyorum

Kızlar ıkı aydır bu sorunu yasıyorum pik olmuyor yada bugun ki biraz daha koyu gıbı pik mi sayılır bilemedim artık bende kafa kalmadı vallahi :(

Eki Görüntüle 3557205 Aynı kaderi yaşıyoruz seninle 🥲 benimde bugün 19..gün ve hala senin 15. Gün çizgin gibi tüm çizgilerim asla ne koyulaşma var ne silikleşme aynı markayı kullanıyoruz bendede ne pco var ne pcos 2 ay once doktora gittim bi sorun yok dedi bugün yumurtlamada en yuksek günüm bugünüde değerlendirdim me olur ne olmaz diye bazı yorumlarda okumuştum ovülasyonda çok koyu çıkmayıp hamıle kalan çok varmış inşallah bizimde öyle olur 🌸

Eki Görüntüle 3557205
Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormus ama iki ayı bilemedim. Bence avokado yiyin çok etkisi oluyor yumurta kalitesine.

Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormus ama iki ayı bilemedim. Bence avokado yiyin çok etkisi oluyor yumurta kalitesine.
Tüketiyorum aslında dun aksam seffat akıntım oldu dedım herhalde yumurtluyorum degerlendırdım bugun test yaptım sılıklesmıs mubarek koyulasmadan sılıklestı moralım bozuldu

Tüketiyorum aslında dun aksam seffat akıntım oldu dedım herhalde yumurtluyorum degerlendırdım bugun test yaptım sılıklesmıs mubarek koyulasmadan sılıklestı moralım bozuldu
Moraliniz bozulmasın bazı aylar olabilir yani bunu testte goremeniz de iyi bişey çünkü görmeden değerlendirip umutlanmak boş yere olacaktı

Back
X