- 15 Ocak 2024
- 713
- En iyi cevaplar
- 1
- 206
- 23
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
Kızlar ıkı aydır bu sorunu yasıyorum pik olmuyor yada bugun ki biraz daha koyu gıbı pik mi sayılır bilemedim artık bende kafa kalmadı vallahi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin markası nedir ve pcos var mı?Kızlar ıkı aydır bu sorunu yasıyorum pik olmuyor yada bugun ki biraz daha koyu gıbı pik mi sayılır bilemedim artık bende kafa kalmadı vallahi
Eki Görüntüle 3557205
Test ınnovıta pco veya pcos yokTestin markası nedir ve pcos var mı?
Valla bıt doktora gıdıcem sanırım yumurtam gelısmıyor dıye korkuyorumSen yine de değerlendir canım, burda pozitifi göremeyip ama 2 güne 1 değerlendirip gebe kalan çok kişi gördüm. İçine sinmiyorsa da ne kızardığı gün imkanın varsa doktora git bi baksın ultrasonla için rahat eder
Kızlar ıkı aydır bu sorunu yasıyorum pik olmuyor yada bugun ki biraz daha koyu gıbı pik mi sayılır bilemedim artık bende kafa kalmadı vallahi
Eki Görüntüle 3557205 Aynı kaderi yaşıyoruz seninlebenimde bugün 19..gün ve hala senin 15. Gün çizgin gibi tüm çizgilerim asla ne koyulaşma var ne silikleşme aynı markayı kullanıyoruz bendede ne pco var ne pcos 2 ay once doktora gittim bi sorun yok dedi bugün yumurtlamada en yuksek günüm bugünüde değerlendirdim me olur ne olmaz diye bazı yorumlarda okumuştum ovülasyonda çok koyu çıkmayıp hamıle kalan çok varmış inşallah bizimde öyle olur
![]()
Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormus ama iki ayı bilemedim. Bence avokado yiyin çok etkisi oluyor yumurta kalitesine.Kızlar ıkı aydır bu sorunu yasıyorum pik olmuyor yada bugun ki biraz daha koyu gıbı pik mi sayılır bilemedim artık bende kafa kalmadı vallahi
Eki Görüntüle 3557205
Tüketiyorum aslında dun aksam seffat akıntım oldu dedım herhalde yumurtluyorum degerlendırdım bugun test yaptım sılıklesmıs mubarek koyulasmadan sılıklestı moralım bozulduBazı aylar yumurtlama olmayabiliyormus ama iki ayı bilemedim. Bence avokado yiyin çok etkisi oluyor yumurta kalitesine.
Ben de geçen aydan beri innovita kullanıyorum bende de pik olmadı. Yumurtlamamış olabiliriz.Test ınnovıta pco veya pcos yok
Moraliniz bozulmasın bazı aylar olabilir yani bunu testte goremeniz de iyi bişey çünkü görmeden değerlendirip umutlanmak boş yere olacaktıTüketiyorum aslında dun aksam seffat akıntım oldu dedım herhalde yumurtluyorum degerlendırdım bugun test yaptım sılıklesmıs mubarek koyulasmadan sılıklestı moralım bozuldu
Hayırlısı artık bu ay bı kontrole gıtmek farz olduMoraliniz bozulmasın bazı aylar olabilir yani bunu testte goremeniz de iyi bişey çünkü görmeden değerlendirip umutlanmak boş yere olacaktı
Tabi ihmal etmemek lazım kontrolleri deHayırlısı artık bu ay bı kontrole gıtmek farz oldu
Tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcınTabi ihmal etmemek lazım kontrolleri de
Rica ederimTesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın
Merhaba doktora gittiniz mi? Ne dedi acaba bendede durum bu ama bende PKos varKızlar ıkı aydır bu sorunu yasıyorum pik olmuyor yada bugun ki biraz daha koyu gıbı pik mi sayılır bilemedim artık bende kafa kalmadı vallahi
Eki Görüntüle 3557205
laboquick marka test al canımTest ınnovıta pco veya pcos yok
Adetımı beklıyorum suan 3. Gunu gıdıp hormonda baktıracagımMerhaba doktora gittiniz mi? Ne dedi acaba bendede durum bu ama bende PKos var