Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala yumurtlamam oluşmamıştır canımovulasyon testim hep aynı çıkıyor kırmızılaşmıyor nedeni ne olabilir
Anladım devam etmeliyim o zamanHala yumurtlamam oluşmamıştır canım
Evet canım ikiAnladım devam etmeliyim o zaman
Kaç güne bi regli oluyorsunuz? Daha yumurtlama olmamıştır.Siz yine aynı düzende yaomaya devam edin.
Normalde çok düzenliydi geçen ay 1 ay gecikti tarlusal kullandım gebelik düşüyoruz 8 aydır ovulasyonu çok övdüler deneyim dedimKaç güne bi regli oluyorsunuz? Daha yumurtlama olmamıştır.Siz yine aynı düzende yaomaya devam edin.
Umarım güzel sonuçlar alırımEvet canım iki
Çizgi de aynı koyulukta olana kadar devam et takip etmende fayda var
İnaşllah bende uğraşıyorum allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahUmarım güzel sonuçlar alırım
Amin inşallahİnaşllah bende uğraşıyorum allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kaç günde bir regl oluyosun
28 bazen 33 olabiliyorKaç günde bir regl oluyosun
28 bazen 33 olabiliyor beklenen adet tarihinden 14 gün öncesi yumurta çatlıyor çok erken başlamışsınız teste
Yumurtlama gördüm arkadaşlar şükür değerlendirdim ovulasyona devam etmeme gerek var mı?Ama adet sonrasında başlayınız yazıyor ona göre başladım bende
Gerek yokYumurtlama gördüm arkadaşlar şükür değerlendirdim ovulasyona devam etmeme gerek var mı?