Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim hakkında yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canm oglmmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2018
2.370
3.376
83
Merhabalar bu siteye yeni üye oldum fakat çok uzun zamandır gebelikle ve ovulasyonla alakalı konuları takip ediyorum. 4 yaşında bi oğlum var ve 3 yıldır istediğimiz halde kardeşi olmuyor 1 yıl önce boş gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı o zamandan beride tekrar bi hamilelik geçiremedim. Hormon tahlillerim herşeyim normal sadece yumurtalıklarım tembelmiş bende bu ay ovulasyon testi kullanmaya karar verdim. Adetim 10 Kasım’da bitti o günden beri hergün ovulasyon testimi yapıyorum ikinci çizgim hep silikti fakat dün dışarıda işim vardı sabah 9:30 da idrarımı yapıp (affınıza sığınarak söylüyorum) evden çıktım ve akşam saat 7 de testi yapabilme şansım oldu ve 9:30 dan 7 ye kadar idrarımı yapmadım yani ovulasyon testimi yaklaşık 9 saatlik idrarla yapmış oldum sizce bu sonucumu etkiler mi? Çünkü adetime 6 gün var ve testim ilk defa bu kadar koyu çıktı. Lütfen yardımcı olun bana çok çok teşekkür ederim.

110306CD-46CE-48B0-87AF-2192185BEE5F.jpeg
Testim bu lütfen yardımcı olun bana

Bende çift çizgiyi geç görenlerdenim ve yaklaşık 5-6 saat kadar beklemiş idrarla yapmıştım ama bir önceki gün hafif koyuydu zaten her neyse o ay hamile kaldım çok şükür inşallah hayırlısı ile olur değerlendir şu bikaç günü

Bende çift çizgiyi geç görenlerdenim ve yaklaşık 5-6 saat kadar beklemiş idrarla yapmıştım ama bir önceki gün hafif koyuydu zaten her neyse o ay hamile kaldım çok şükür inşallah hayırlısı ile olur değerlendir şu bikaç günü
Hayırlı uğurlu olsun inşaallah olur ya bu ay incir ve havuç kürü de uyguluyorum ve bol bol havuç yiyorum yumurtam çatlasın diye rabbim nasip eder inşaallah

Back