Evlendigimden beri illah 3 4 gun ya geri ya ileri oynuyor prolaktin yuksekligi vardj hap kullandim 26sinda oldum 4 gun sürdü 1 martta bitti ama fazla kanamam olmadi ilk gün normal 2.3. gun azaldi 4.gun ise silince lekelenme tarzıydı ilk 12 martta yaptim dünde iki tane bugunda bir tane yaptim hepte aynıkaç günde adet oluyorsun bugün kaçıncı günü
28 günde bir adet olduğunuzu var sayarsak bu hafta döllenme zamanızdasınızEvlendigimden beri illah 3 4 gun ya geri ya ileri oynuyor prolaktin yuksekligi vardj hap kullandim 26sinda oldum 4 gun sürdü 1 martta bitti ama fazla kanamam olmadi ilk gün normal 2.3. gun azaldi 4.gun ise silince lekelenme tarzıydı ilk 12 martta yaptim dünde iki tane bugunda bir tane yaptim hepte aynı
Bir sene olacakbu arada kaç yıllık evlisiniz evliliğin ilk aylarında illaki adet geçikmeleri oluyor
benimde 1,5 sene oldu 10 gün geçiktiğimi biliyorum sonuş hüsran sende eşinde bi doktora görünün canımBir sene olacak
Bende prolaktin yüksekliği vardı 36ydi o engeldi ilaç kullandim bu ay ve ovulasyon denedim ama hep ayni resim nasil atılıyor burdan beceremedimdebenimde 1,5 sene oldu 10 gün geçiktiğimi biliyorum sonuş hüsran sende eşinde bi doktora görünün canım
basıyorum olmuyormesaj kutusunda görsel ekle var
Kesinlikle eczaneden alma esim benk dinlemedi kazik yedi 5 tanesi 45 liraya almis halbuki n11 de 20 30 tanesi 30 lira yaninda gebelik testi hediye kesinlikle onu tavsiye ediyorum. Testide şöyle gebelik testi gibi idrar damlatiyorsun belli oluyor zaten tek cizgi zsten hep koyu diğer cizgi ise yumurtlamaya yaklaştıkça hergun koyulasacak yumurtlayinca cok koyu olacak ertesi günü yumurtaladigin icin o çizgi yine silinecek ac karnina olman ve ilk idrar gerekmiyor oglen 12 4 arası aksamda 8 10 arasi diye biliyorum bu saatlerde yapabilirsin sadece yapmadan once 1 saat sivi alnamis olman gerek.Kızlar günaydın ovülasyon testini nerden almak daha iyi. bide ovülasyon testini nasıl kullanıyoruz
Ya çok teşekkür ederim pcolu olduğum için yumurtlama günümü bielmiyorum sadece kasık ağrısı iğne batması gibi olduğu zaman anlıyorum. Oda geç kalmıs olabiliyorum malesef doktor dostinex verdi onu kullnıorm prolaktin için hamile kalabilirsin düştüğü zamn dedi bu işin üstünde ondan bu kadar duruyorum. Kaçırmamak istiyorum.Kesinlikle eczaneden alma esim benk dinlemedi kazik yedi 5 tanesi 45 liraya almis halbuki n11 de 20 30 tanesi 30 lira yaninda gebelik testi hediye kesinlikle onu tavsiye ediyorum. Testide şöyle gebelik testi gibi idrar damlatiyorsun belli oluyor zaten tek cizgi zsten hep koyu diğer cizgi ise yumurtlamaya yaklaştıkça hergun koyulasacak yumurtlayinca cok koyu olacak ertesi günü yumurtaladigin icin o çizgi yine silinecek ac karnina olman ve ilk idrar gerekmiyor oglen 12 4 arası aksamda 8 10 arasi diye biliyorum bu saatlerde yapabilirsin sadece yapmadan once 1 saat sivi alnamis olman gerek.
Rica ederim bende dostinex kullandim bu ay prolaktin yuksekligi vardı 36ydi o yuzden bu ay testi kullandim işe yarar insAllahYa çok teşekkür ederim pcolu olduğum için yumurtlama günümü bielmiyorum sadece kasık ağrısı iğne batması gibi olduğu zaman anlıyorum. Oda geç kalmıs olabiliyorum malesef doktor dostinex verdi onu kullnıorm prolaktin için hamile kalabilirsin düştüğü zamn dedi bu işin üstünde ondan bu kadar duruyorum. Kaçırmamak istiyorum.
İnşallah benimde prolaktinim 29 pazartesi perşembe yarım içtim haftaya salı falan adet zamanım kullanmaya devam edeceğim. Ovülasyon testi kullanmak daha iyi olacak.Rica ederim bende dostinex kullandim bu ay prolaktin yuksekligi vardı 36ydi o yuzden bu ay testi kullandim işe yarar insAllah
Hakkımızda hayırlısı olsun insAllah nasipİnşallah benimde prolaktinim 29 pazartesi perşembe yarım içtim haftaya salı falan adet zamanım kullanmaya devam edeceğim. Ovülasyon testi kullanmak daha iyi olacak.
Amin canım.Hakkımızda hayırlısı olsun insAllah nasip
Bazen uzun sürebiliyor yumurtlama yaptin mi bugün yinegünaydın kızlar ovülasyon testim gelince hemen dün akşam yaptım adetim 19 unda idi ama olmadım beklemedeyim.
3 tane test olan dün akşam yapıldı ovülasyon 2 tane yaptım 2 cizgi anında belirdi. Peşinden hcg testi yaptım cıkmadı.
2 tane ovülasyon testini de bu sabah yaptım. Ovülasyon testim yine anında çift çizgi cıktı. Ama idralim negatif. Tekrar mı yumurtluyorum
yaptım canım bak bu şekilde yaptığım günleri de yazdım.Bazen uzun sürebiliyor yumurtlama yaptin mi bugün yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?