Gebeliğe Hazırlık OVULASYON TESTIM ACILL

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebrulii98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
62
33
3
26
Kızlar merhaba bu ay ilk kez ovulasyon testi yapiyorum ama gec basladim baya adet baslanciigici gününden itibaren 15i gün ilk testi uyguladim 4 test yaptim dun iki tane yaptiim sabah aksam foto da atayim sizde bakin ama hep ayni bu testler değişmiyor ve kac gündür sol tarafimda ara ara ağrı giriyorduda bugün artti bu agri ve sadece sol tarafimda degil sag tarafimada atiyor sirtimda agriyor ben birsey anlamadim sizce niye böyle?

kaç günde adet oluyorsun bugün kaçıncı günü
Evlendigimden beri illah 3 4 gun ya geri ya ileri oynuyor prolaktin yuksekligi vardj hap kullandim 26sinda oldum 4 gun sürdü 1 martta bitti ama fazla kanamam olmadi ilk gün normal 2.3. gun azaldi 4.gun ise silince lekelenme tarzıydı ilk 12 martta yaptim dünde iki tane bugunda bir tane yaptim hepte aynı

28 günde bir adet olduğunuzu var sayarsak bu hafta döllenme zamanızdasınız

bu arada kaç yıllık evlisiniz evliliğin ilk aylarında illaki adet geçikmeleri oluyor

benimde 1,5 sene oldu 10 gün geçiktiğimi biliyorum sonuş hüsran sende eşinde bi doktora görünün canım
Bende prolaktin yüksekliği vardı 36ydi o engeldi ilaç kullandim bu ay ve ovulasyon denedim ama hep ayni resim nasil atılıyor burdan beceremedimde

Kızlar günaydın ovülasyon testini nerden almak daha iyi. bide ovülasyon testini nasıl kullanıyoruz

Kızlar günaydın ovülasyon testini nerden almak daha iyi. bide ovülasyon testini nasıl kullanıyoruz
Kesinlikle eczaneden alma esim benk dinlemedi kazik yedi 5 tanesi 45 liraya almis halbuki n11 de 20 30 tanesi 30 lira yaninda gebelik testi hediye kesinlikle onu tavsiye ediyorum. Testide şöyle gebelik testi gibi idrar damlatiyorsun belli oluyor zaten tek cizgi zsten hep koyu diğer cizgi ise yumurtlamaya yaklaştıkça hergun koyulasacak yumurtlayinca cok koyu olacak ertesi günü yumurtaladigin icin o çizgi yine silinecek ac karnina olman ve ilk idrar gerekmiyor oglen 12 4 arası aksamda 8 10 arasi diye biliyorum bu saatlerde yapabilirsin sadece yapmadan once 1 saat sivi alnamis olman gerek.

Ya çok teşekkür ederim pcolu olduğum için yumurtlama günümü bielmiyorum sadece kasık ağrısı iğne batması gibi olduğu zaman anlıyorum. Oda geç kalmıs olabiliyorum malesef doktor dostinex verdi onu kullnıorm prolaktin için hamile kalabilirsin düştüğü zamn dedi bu işin üstünde ondan bu kadar duruyorum. Kaçırmamak istiyorum.

Rica ederim bende dostinex kullandim bu ay prolaktin yuksekligi vardı 36ydi o yuzden bu ay testi kullandim işe yarar insAllah

Rica ederim bende dostinex kullandim bu ay prolaktin yuksekligi vardı 36ydi o yuzden bu ay testi kullandim işe yarar insAllah
İnşallah benimde prolaktinim 29 pazartesi perşembe yarım içtim haftaya salı falan adet zamanım kullanmaya devam edeceğim. Ovülasyon testi kullanmak daha iyi olacak.

günaydın kızlar ovülasyon testim gelince hemen dün akşam yaptım adetim 19 unda idi ama olmadım beklemedeyim.
3 tane test olan dün akşam yapıldı ovülasyon 2 tane yaptım 2 cizgi anında belirdi. Peşinden hcg testi yaptım cıkmadı.
2 tane ovülasyon testini de bu sabah yaptım. Ovülasyon testim yine anında çift çizgi cıktı. Ama idralim negatif. Tekrar mı yumurtluyorum

Eklentiler

• 123.jpeg
    59,2 KB · Görüntüleme: 43
  • BE5798C7-BBA6-47B5-AF81-248FF027276A.jpeg
    83,2 KB · Görüntüleme: 39
Bazen uzun sürebiliyor yumurtlama yaptin mi bugün yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…