Kizlarr, 3 temmuzda ovulasyon testim pozitif cikti giderek siliklesti. Tekrarlamaya devam ettim dun pozitifti, bugun hala pozitif. Bata daha 8 gün var , akinti ve adet olacakmis gibi bi agri var ama tekrar yumurtlama mi yoksa gebelik belirtisi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ayni anda yazmisiz demek ki 2 dakika var arasindaBende şimdi aynı soruyu sordum benim de aynı canm adet agrisi var ve ovulasyon pozitif
Benim testlerim böyle çıktığında hamileydim.Kizlarr, 3 temmuzda ovulasyon testim pozitif cikti giderek siliklesti. Tekrarlamaya devam ettim dun pozitifti, bugun hala pozitif. Bata daha 8 gün var , akinti ve adet olacakmis gibi bi agri var ama tekrar yumurtlama mi yoksa gebelik belirtisi mi
Bugun biraz siliklesince ikinci yumurtlama mi acaba diye dusundum ama insallah benim de oyledir tesekkur ederimmBenim testlerim böyle çıktığında hamileydim.
Simdilik elimde ovulasyon testi var kalanlar, bakalim 2-3 gune normal gebelik testiyle denerim bendeÜç kez hamilelik yaşadım. Üçünde de erkenden öğrendim. İlişkinin üzerinden 12 gün geçince benim hamilelik testlerimde silik bir şekilde çıktı hep.
Hayırlısı olsun hakkında. Güzel haberler alırsın inşallah.Simdilik elimde ovulasyon testi var kalanlar, bakalim 2-3 gune normal gebelik testiyle denerim bende
Var mi bir gelişme :)Simdilik elimde ovulasyon testi var kalanlar, bakalim 2-3 gune normal gebelik testiyle denerim bende
Su sekilde cikti bugun, test aldim gelsin deneyip haber veririm size deVar mi bir gelişme :)
Benim tamamen ayni koyulukta degil ama insallah oyledir ☺ soldaki cizginin daha koyu olmasi mi gerekiyo yoksa bu yeterli miHamile olma ihtimaliniz cok yuksek bende ovulasyonla gormustum
Alttakini sabah denemistim, usttekini az once. Bi tik daha koyu, hadi insallahh yaptiktan sonra yazarimm hemenBu yeterli bence gebelik testi yapin
Yumurtlama dan snra kaç günde cıktı canım inş hamilesinizdirAlttakini sabah denemistim, usttekini az once. Bi tik daha koyu, hadi insallahh yaptiktan sonra yazarimm hemen
Hadi insallahhhHamilesiniz net
Normalde 3unde yumurtlama gordum siliklesti sonra 9unda tekrar gordum ama ilkine bakarsak 11 gun sonra. Gebelik testi olmadigi icin elimde suan boyle bi takip edeyim dedim ☺Yumurtlama dan snra kaç günde cıktı canım inş hamilesinizdir