- 22 Eylül 2024
- 127
- 61
- 26
-
- Konu Sahibi Nurerdas02
Bence başlamış. Dün benim de böyleydi bugün daha silik çıktı.Kızlar selam, bugün sat sonraki 12. günüm. Sizce teste göre yumurtlama başlamış mı?Eki Görüntüle 3487405
Sizde mi deniyorsunuz?Bence başlamış. Dün benim de böyleydi bugün daha silik çıktı.
Bence de bugün pik sperm sorunu yoksa 3 gün üst üste günde bir kere yapabilirsiniz diyor doktorlarKızlar selam, bugün sat sonraki 12. günüm. Sizce teste göre yumurtlama başlamış mı?Eki Görüntüle 3487405
Evet bugün komple silik çıktı bence çatladı yaSizde mi deniyorsunuz?
Yumurtlama gününden 1 gün sonra da ilişki olduğunda olabiliyor mu acaba yoksa yumurtlama öncesi mi başlamak gerekiyorBence de bugün pik sperm sorunu yoksa 3 gün üst üste günde bir kere yapabilirsiniz diyor doktorlar
Ayy inşallah hayırlı haberler alırız, buraya yazın muhakkakEvet bugün komple silik çıktı bence çatladı ya
Bugünle birlikte iki gün daha değerlendirin benceKızlar selam, bugün sat sonraki 12. günüm. Sizce teste göre yumurtlama başlamış mı?Eki Görüntüle 3487405
Mutlaka yazacağım. Hepimiz için dua ediyorum.Ayy inşallah hayırlı haberler alırız, buraya yazın muhakkak
Uygulama bu teste göre yumurtlama tarihimi 7 Ekim olarak gösterdi. Bugünü de değerlendirsek geç kalmış olur muyum diye düşünüyorumBugünle birlikte iki gün daha değerlendirin bence
Ama şans hala yüksek sanırım pik daha yoğun koyulaşma varBugünle birlikte iki gün daha değerlendirin bence
Evet evett koyu, çatlama günü daha önemli takipte kalınAma şans hala yüksek sanırım pik daha yoğun koyulaşma varEki Görüntüle 3488058
Denemelere +1 günEvet evett koyu, çatlama günü daha önemli takipte kalın