ovulasyon testiii !!!! bakın nolurrrr :(((

xmoye_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
234
0
kızlarr ben ilk başlarda düzenli olmsada 8 aydır korunmadığım halde hala hamile kalamadım öncesinde 1.5 yıl korunmuştum :1no2: 5 ay önce de adet sancım ve ilişkide acı olduğu için dr.a gitmiştim aynı zamanda da korunmadığımıda sölemiştim bekleyin demişti...ama hala bebiş yokk :1no2: herzaman allahtan sağlıklı ve hayırlısını istiorum tabi ama beklemekte beni çok üzüyoo fisfisfis acaba ovulasyon testi alsammı diye düşünmeye başladımm adetlerim düzensiz deil ama yumurtlama günlerimi tam olarak anlayamıyorum :1no2: aranızda uzun zaman bekleyipte ovulasyon testiyle hamile kalan varmı tavsiye edermisinizz gerek yokmuu CADIARZU çok uzattım ama yardımınıza ihtiyacım var kızlar :a015:

canım bende bu ay ovulasyon testi aldım. ama pek memnun kalmadım. belkide bu benden kaynaklıdır ama yine de sana 1-2 önerim var. ben gittigidiyordan almıştım. markasız. memnun kalmadım. sonradan burda okudumki kimse memnun kalmamış.
genelde bi marka var onu alanlar memnun. ve ovulasyon testiyle hamile kalan biçok kişi var.
senin adetlerin düzenli mi?

anladım cnm medi smart kullananlar memnun sanırım ben bu ay kacırdım bugün adetimin son günü bi dahaki ay alıcam ama inşallah gerek kalmazz :çok üzgünüm: adetlerim düzenli cnm... sen kaç aydır bekliosun bebişini ??

3-4 ay oldu işte... benim kullandığım testte ikinci çizgi hep silik çıktı. ama daha koyu çıkması gerekiyormuş. bende adet düzensizliği var. geç yumurtluyor olabilirim değil mi?

sende kaçırmış sayılmazsın. adetin düzenliyse yapmaya başlayacağın gün yazıyo zaten kutuda. adetin biter bitmez yapmaya başlamıyorsun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…