- 14 Aralık 2018
- 77
- 12
- 24
-
- Konu Sahibi yaserinannesi
Çok bilgim olmadığı için soruyorum T çizgisi olduğundan daha koyu olursa pik mi oluyor ?Merhaba , pik olmuşa benziyor
evet çok koyu veya eşitÇok bilgim olmadığı için soruyorum T çizgisi olduğundan daha koyu olursa pik mi oluyor ?
Alttaki pik olmuş değerlendirin bugün muhakkakkızlar dün sabah ve bügün sabah ki test adettim biteli 7 gün oldu sizce yumurtlama olmuşmudurEki Görüntüle 3524334
Çok teşekkür ederim çatladıgı günde değerlendirmek lazım mı acabaAlttaki pik olmuş değerlendirin bugün muhakkakteste devam edin eğer siliklesme olursa o zaman çatlamış demek olacak
Pik olunca bazı kişilerde ertesi gün çatlıyor, bazılarında 2-3 gün pik devam ediyor o yüzden teste devam edin dedim. Çatladigi gün de değerlendirin. Sperm sorunu var mı eşinizde bir de en son ne zaman iliski olduÇok teşekkür ederim çatladıgı günde değerlendirmek lazım mı acaba
Biz bügünü degerlendirdik sperm sorunu var mı bilmiyorum yeni evliyiz çünküPik olunca bazı kişilerde ertesi gün çatlıyor, bazılarında 2-3 gün pik devam ediyor o yüzden teste devam edin dedim. Çatladigi gün de değerlendirin. Sperm sorunu var mı eşinizde bir de en son ne zaman iliski oldu
Pik görünce 3 gün üst üste değerlendirin diyorlar. Dün ilişki olmadıysa 2 gün daha değerlendirin benceBiz bügünü degerlendirdik sperm sorunu var mı bilmiyorum yeni evliyiz çünkü
Bilgilendirdigin için çok teşekkür ediyerimmPik görünce 3 gün üst üste değerlendirin diyorlar. Dün ilişki olmadıysa 2 gün daha değerlendirin bence
Rica ederimBilgilendirdigin için çok teşekkür ediyerimm