- 6 Şubat 2017
- 722
- 389
- 33
- Konu Sahibi onunmeleyi
-
tşk ederim canım ama bende rehl bitdikden sonra beyaz bi akıntı geldi belkide erken yumurtlamışım)ovulyasyon testi çok silikdi canım inanmıyorumki iki güne koyulaşsın(ihtimal varmıdır sence?Cnm çizgilerin hemen hemen aynı olmalı ama siz yinede yumurtlama gününü kaçirmamak için iki günde bir deneyin isterseniz
Canım bende 29 güne bir oluyorum 15. Gün yumurtlama oluyor bende 14.gün yaptığimda t çizgisi yok gibiydi ama 15. Gün sabah koyu çift çizgiyi gördümtşk ederim canım ama bende rehl bitdikden sonra beyaz bi akıntı geldi belkide erken yumurtlamışım)ovulyasyon testi çok silikdi canım inanmıyorumki iki güne koyulaşsın(ihtimal varmıdır sence?
umutlandırdın beni canım çok tşk ederim yardımın içinCanım bende 29 güne bir oluyorum 15. Gün yumurtlama oluyor bende 14.gün yaptığimda t çizgisi yok gibiydi ama 15. Gün sabah koyu çift çizgiyi gördüm
Evet canım test ile hamile kaldım darısı sana inşallahumutlandırdın beni canım çok tşk ederim yardımın içinpeki testlemi hamile kaldın canım?
ay InşAllah canım Allah agzindan duysunEvet canım test ile hamile kaldım darısı sana inşallah
Belli olmaz cnm belki bu ay hala çatlama olasılığı olabilir bu ay olmazsa öbür ay iki günde bir ilişkiye girin ay boyunca rabbim nasip eder inşanlahtşk ederim canım ama bende rehl bitdikden sonra beyaz bi akıntı geldi belkide erken yumurtlamışım)ovulyasyon testi çok silikdi canım inanmıyorumki iki güne koyulaşsın(ihtimal varmıdır sence?
çok tşd ederim canım 3aydır isdiyoruz canım bakalım nolcak(regl bitdikden sonra hep 2 3gün arayla ilişkiye girdik İnşAllah tutarBelli olmaz cnm belki bu ay hala çatlama olasılığı olabilir bu ay olmazsa öbür ay iki günde bir ilişkiye girin ay boyunca rabbim nasip eder inşanlah
İnşanlah güzelim 3 ay daha deneyin olmazsa doktora gidersiniz bi problem var mı diye ama hiç stres yapma bi problem yoksa üç ay olmaması normal yaniçok tşd ederim canım 3aydır isdiyoruz canım bakalım nolcak(regl bitdikden sonra hep 2 3gün arayla ilişkiye girdik İnşAllah tutar
canım koyulaştıysa deyerlendir bu gunleri bide t çizgisi daha koyu olmalı bide adetin kaçıncı günü belirginleşdi?Merhaba. Bende ovulasyon testi aldım. İlk 2 gün hafif bir çizgi vardı ama 4 gündür daha belirgin ve aynı koyulukta çizgi çıkıyo. Çözemedim şu test işinidaha da koyulaşması mı gerekiyor?
bakalım canım İnşAllah tutar sen kaçıncı ayda kaldın?İnşanlah güzelim 3 ay daha deneyin olmazsa doktora gidersiniz bi problem var mı diye ama hiç stres yapma bi problem yoksa üç ay olmaması normal yani
sat tarihinden itibaren 8. Gün baya belirginleşti. son 4 gündür aynı koyulukta. Hatta ilk koyulaştığında sanırım erken yumurtluyorum ben dedim ama 4 gündür aynı. Yumurtlama olduktan sonra silikleşiyor tekrar değil mi?canım koyulaştıysa deyerlendir bu gunleri bide t çizgisi daha koyu olmalı bide adetin kaçıncı günü belirginleşdi?
belkide erken yumurtlamışsın ama çizgiyi gördüysen deyerlendir İnşAllah tutar canımsat tarihinden itibaren 8. Gün baya belirginleşti. son 4 gündür aynı koyulukta. Hatta ilk koyulaştığında sanırım erken yumurtluyorum ben dedim ama 4 gündür aynı. Yumurtlama olduktan sonra silikleşiyor tekrar değil mi?
Bn üç yıl Sonra hamile kaldım tedavi ile iki düşük yaşadım düşükten Üç ay Sonra da kendi kendine hamile kaldım yeter ki Allah istesin o kadar tedaviyle ugraştım zor hamile kaldım onlarda düştü bu hamileligimde de hiç ugraşmadım çatlama günümü bilmiyodum nasıl oldu bilmiyorum rabbim yeterki istesin olur sizde hiç canınızı sıkmayınbakalım canım İnşAllah tutar sen kaçıncı ayda kaldın?
17 yazan çok yakın çizgiler birbirlerine kaçirmayın bnce bu günleri degerlendirinMerhaba arkadaşlar adet döngüm 30-35 gün arası değişiyor bende bu ay Ovulasyon testi yapmaya başladım yorumlar misiniz rica etsem her ikisini de sabah saat 11 -12 arası yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?