OVULASYON TESTİ

Can_an32

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
20
4
40
ovulasyon testi kullanıp hamile kalan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir mi acaba? dijital olan mı daha iyi yoksa paket olanlar mı? marka öneriniz var mı?

ovulasyon testi kullanıp hamile kalan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir mi acaba? dijital olan mı daha iyi yoksa paket olanlar mı? marka öneriniz var mı?
dijital olanını denemedim açıkçası ama surelab marka ovulasyon testinin işe yaradığını biliyorum. bu testle hamile kalmıştım düşük yapmışta olsam bunun testle bi alakası yoktu sonuçta. ben günde bir kere sabahları yapıyordum uyandığım ilk idrarım ile. zaten adet döngünüze göre 11. günden itibaren iki günde bir düzenli ilişkiye girmeye başlayıp çift çizgi gördüğünüz günler ve silindiği gün ilişkiye girerseniz hamile kalma olasılığınız artar. bende pozitif sonuç vermişti. çoğu kişide 1 gün çift çizgi görülüyor benim için bu 2 gündü. tabi şunu da söylemeden edemiyeceğim teste 8. gün başladım ve sürekli silik çizgi vermişti ama o sayılmıyor net iki çizgi gördüğünüz gün ve onun silindiği gün önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…