Bende bugün başladım teste bakalım çift cizgiyi görebilmek dileğiyle canım benzetmene de bayıldım ayrıcaBugünde bozuk test çıktı ya 0 çizgikafayı yicem çift gitmek umuduyla bakıyorum hiç yok dalga geçiyor bu testler benle ömrümde ilk kez test stresi yaşıyorum resmen o kadar ÖSS yds KPSS sayısız sınava girdim bi bunda kaldim kafayı yemem yakındır...
İnşallah sen görursun ben bu ayda silik çizgiden öteye gecemedim 15 16 silik sonra 17 18 direk kayboldu. Sanırım yine yumurtladım çatlamadi başka birşeye yoramıyorum. Zaten sivilcelerden yine aldı başını gidiyor. Bi adet olsam da tahlile gitsem ..Bende bugün başladım teste bakalım çift cizgiyi görebilmek dileğiyle canım benzetmene de bayıldım ayrıca
Benım adetim düzensiz diye soğan kürüne de başladım ilaç da kullanıyorum çatlama yardimci olmasi için bakalım nasıl olacak sen kaçıncı gününde başladın testi yapmaya benim bugün 10 günümİnşallah sen görursun ben bu ayda silik çizgiden öteye gecemedim 15 16 silik sonra 17 18 direk kayboldu. Sanırım yine yumurtladım çatlamadi başka birşeye yoramıyorum. Zaten sivilcelerden yine aldı başını gidiyor. Bi adet olsam da tahlile gitsem ..
Benim bu ay adet 1inde başladı 10unda bitti. Hemen başladım. Ama artik yapmayayim diyorum moralimi bozuyor cunku... Soğan kürü bende yapıyorum 2.sine 20sinde başlayacağım bat a 10gun kala diyorlar 2. Kür için
9 gün mu kullandın yani testi bal 5arcin çörek otu kullanıyorum sabah akşam 1 cay kaşığı adetin düzensiz değilse teste devam et bence ama tabiki sen bilirsinBenim bu ay adet 1inde başladı 10unda bitti. Hemen başladım. Ama artik yapmayayim diyorum moralimi bozuyor cunku... Soğan kürü bende yapıyorum 2.sine 20sinde başlayacağım bat a 10gun kala diyorlar 2. Kür için
Evet 9gun oldu bu ay test. Bal tarcik çörekotunu araştırdım da süt hormonunu yukseltebiliyormus. Ve maalesef benim o da yükselmeye meyilli ara ara inip çıkıyor 70i de gördüm 15i de değer olarak. Bu ay da soğan yapayım da doktora gideyim diye bekliyorum canım aslında geçen ay gittiğim kadın birşey yapmadı bakmadı sadece infertilite ye git dedi bende bu ay ona gideceğim bakalım.9 gün mu kullandın yani testi bal 5arcin çörek otu kullanıyorum sabah akşam 1 cay kaşığı adetin düzensiz değilse teste devam et bence ama tabiki sen bilirsin
stres yapma cnm her iki çizginin de aynı koyulukta olması lazım öyle olunca yumurtan oluşmuş büyümüş çatlamaya hazır olmuş oluyor.Bugünde bozuk test çıktı ya 0 çizgikafayı yicem çift gitmek umuduyla bakıyorum hiç yok dalga geçiyor bu testler benle ömrümde ilk kez test stresi yaşıyorum resmen o kadar ÖSS yds KPSS sayısız sınava girdim bi bunda kaldim kafayı yemem yakındır...
Kızlar ovulasyon testini iki çizgi koyuyken mi degerlendirmek gerekiyor yoksa iki çizgiden sonra siliklesince mi değerlendirmek gerekirovu testinde bir kere cift gordunmu iki.gnde bir iliskiye gir bence.kendini bu kadar skmak yerine garanti olur.bebde kullandim ovu test.bikere cift yakaladim.o sekilde yaptim hamileyim sukur.sende gun asiri iliski bence.esinmi uzakta canim ??oyle bi skntiniz varsa tabii bilemem.
Ben laboquick kullanıyorum yeni başladım burdan okuduğum kadarıyla bu markadan memnun olanlar varovulasyon testi önerirmisiniz hangisiiyi lady q mu clearblue mu?
kaset şeklinde değil mi? onlarda yaanılma payı oluyor diye okudum aslında ama hiç fikrim yokBen laboquick kullanıyorum yeni başladım burdan okuduğum kadarıyla bu markadan memnun olanlar var
Bende iki gündür kullanıyorum İnşallah yaniltmaz benikaset şeklinde değil mi? onlarda yaanılma payı oluyor diye okudum aslında ama hiç fikrim yok
yengem clearblue ile iki ayda hamile kalmış bana da onu önerdi ama pahalı geldi açıkçası bende lobugck aldım eğer bi işe yaramazsa tabiki para filen düşünmicem bende clearblue alıcam.daha net sonuç veriyo çünkü yok çizgi koyu renkti açık renkti derdi yokovulasyon testi önerirmisiniz hangisiiyi lady q mu clearblue mu?
20. gün çatlamışKızlar resmi yorumlar misiniz lütfen 2 gün silik de olsa en köyü renk oldu bugün silik bile çıkmadı çatlama oldu bu ay bir daha olmaz mı demek ne demek
Sizce ovulasyon günü 14.günmü? Bugün ilişki olmalı dimi kızlar? Nolur biri görsün 14.günü bugün yaptımEki Görüntüle 1548716
Bu hamilelik testi değil ki yumurtlama testi doğru zamanda ilişkiye girebilmek için yapılıyor ! Ve hergun yapılması lazım siklüse gore değişen tarihlerde catlamanin ne zaman olacağı değişiyor!Neden bu kadar erken test yapiyorsunuz anlamadım.zaten hamileyseniz biraz bekleyince çıkacaktır.neden bu kadar çok test yapıyorsunuz hergün ?gerçekten anlamadım?