Ovulasyon testi

tesekkur ederım canım bende ıyıyım : ) Biraz pazartesı sendromu yasam da güzel geçiyor. Sabah test yaptım ben de bugun en yüksek doğurganlık günümeymişim bu ay sonunu bende heyecanla beklıyorum.

Canım hangı markanın erken gebelık testını kullanıyorsun? buarada normalde senin Bat ne zaman
Ben bu sefer miratech erken gebelik testi sipariş ettim bakalım benim adetlerim biraz düzensiz durumum da karışık aslında ovulasyon döneminde çift çizgiyi geçen salı ve çarşamba gördüm ama doktora göre ben pazartesi yumurtlamışım usg'ye göre çünkü douglasta sıvı çekilmiş öyle dedi işste pazartesi ya da çarşamba arası desek ondan 2 hafta sonra desek 1 hafta civarı var bat'a sanırım. Bu arada vücut ısım da pazar pazartesi 0.2-0.3 kadar arttı sonra o civarda devam etti kafam baya karışık yani hayırlısı inşallah.

anladım canım hadı hayırlısı olsun ınsallah umarım bu ay güzel haberler alırsın..
Stres yapmamak cok dusunmemek lazım ama hepımız de dusunmeden yapamıyoruz hamılemıyım degılmıyım dıe...
Ne kadar zamandır cocuk ıcın calısıyorsunuz canım?

anladım canım hadı hayırlısı olsun ınsallah umarım bu ay güzel haberler alırsın..
Stres yapmamak cok dusunmemek lazım ama hepımız de dusunmeden yapamıyoruz hamılemıyım degılmıyım dıe...
Ne kadar zamandır cocuk ıcın calısıyorsunuz canım?
Valla yaklaşık 5 yıllık evliyim ama iş gereği ancak düşünebildim bakalım Allah ne zaman kısmet edecek ederse

Hayırlısı olsun canım.
Bende 4 yıldır evlıyım 4 aydır denıyoruz bakalım ne olucak sonumuz
Ya sana birşey sorucam 4 aydır deniyorsan bilirsin bence bu ovu testleri de gebeliği gösteriyor diyorlar ya erken dönemde o zaman ovu test negatifse hiç hamilelik testi yapmaya gerek yok diyebilirmiyiz?

Arkadaşlar bugün 12. Günüm ilk defa ovulasyon testi aldım ikinci çizgi silik de olsa pozitif çıktı, deneye ne zaman başlamalı sizce

Arkadaşlar bugün 12. Günüm ilk defa ovulasyon testi aldım ikinci çizgi silik de olsa pozitif çıktı, deneye ne zaman başlamalı sizce
Silikse negatiftir ya aynı yada tam koyu olması gerek kullanma talimatlarinda ayrıntılarda öyle yazıyor .

Ya sana birşey sorucam 4 aydır deniyorsan bilirsin bence bu ovu testleri de gebeliği gösteriyor diyorlar ya erken dönemde o zaman ovu test negatifse hiç hamilelik testi yapmaya gerek yok diyebilirmiyiz?

Günaydın canım,
hiç fikrim yok ki ama bence test degılde reglı donemını bekle bıde bak bakalım son hafta hamılelık belırtılerını gosterıyormusun :)

Günaydın canım,
hiç fikrim yok ki ama bence test degılde reglı donemını bekle bıde bak bakalım son hafta hamılelık belırtılerını gosterıyormusun :)
Valla kasığım ağrıyor göğüs ucumda da kabarıklıklar çıktı ama bu kadar adetime maks 7-8 gün var bakalım inşallah

Valla kasığım ağrıyor göğüs ucumda da kabarıklıklar çıktı ama bu kadar adetime maks 7-8 gün var bakalım inşallah

İstersen hafta sonuna kadar bekle canım. Baktın hala hamılelık semptonlarını gosterıyorsun ozaman test yap bakalım

İstersen hafta sonuna kadar bekle canım. Baktın hala hamılelık semptonlarını gosterıyorsun ozaman test yap bakalım
Ya aslında elimde kan testi imkanı çok da ben acele etmek istemiyorum erken gebelik testi yaptım negatifti zaten bakalım önce idrarda görüp sonra kanda vermeyi düşünüyorum sabredeyim :emir_bebek::emir_bebek:

Ya aslında elimde kan testi imkanı çok da ben acele etmek istemiyorum erken gebelik testi yaptım negatifti zaten bakalım önce idrarda görüp sonra kanda vermeyi düşünüyorum sabredeyim :emir_bebek::emir_bebek:
Bi arkadaş yine forumdan yumurtlamadan 10 gün sonra testte çıkabilir demişti. Eğer o tarihini biliyorsan ona gore hesapla. İlac filan kullandım mı ,?

Bi arkadaş yine forumdan yumurtlamadan 10 gün sonra testte çıkabilir demişti. Eğer o tarihini biliyorsan ona gore hesapla. İlac filan kullandım mı ,?
Yumurtlamak için mi hayır? Amama sanırım yumurtladığım folükül boş çıkmıştır çünkü amh değerim düşük

hadıya sıkma canını canım sende benım gıbı yenı yenı denemeye baslamıssın hayırlısı olsun.
ben kullandıgım testten cok memnunum ıstersen sende bu ay bıde onu dene istersen http://www.clearblueturkiye.com/cift-hormon-dijital-ovulasyon-testi

Bende 4 yıl önce istanbul da yaşıyordum :) Şuanda isvecteyim türkiyede hersey gercekten cok daha kolay hemen gıdıp kan testı yaptırabılmek cok güzel birşey :KK70:

X