- 27 Eylül 2015
- 7.486
- 6.088
- 33
Bende klomen kullandım ama günde 1 kere 5 gün. Peki çatlatma iğnesi olmadan çatladı demek ne güzel. Bende onu bekliyorum bakalım iğnesiz çatlar inş.Birde 5 gun sabah akşam klomen ictim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende klomen kullandım ama günde 1 kere 5 gün. Peki çatlatma iğnesi olmadan çatladı demek ne güzel. Bende onu bekliyorum bakalım iğnesiz çatlar inş.Birde 5 gun sabah akşam klomen ictim
Her gün yapacağım zaten 2 tane gelişen görmüştü doktor birinden biri çatlar belli diye..yarın sabah testi tekrarla benim de böyleydi dün akşam bu sabah baktım ki koyu çıktı.
Tam da bugün adet günüm canım yarın idrar testi yapim diyorum ama derler ya ovulasyon testi de belli eder diye onu yaptım sımdı çift çizgi çıktı hayırlısı kan vermek için cumayi bekliyorum neredeyse bir haftadır idrar testi yapıp duruyorum 4 tane yaptım silik cizgi çıktıcanım sen gebelik testi yaptn mi idrarda günün geçti bugündü sanırım?
İnşallah canım evet öyle olduBende klomen kullandım ama günde 1 kere 5 gün. Peki çatlatma iğnesi olmadan çatladı demek ne güzel. Bende onu bekliyorum bakalım iğnesiz çatlar inş.
Canım ben çatlarım ya yok mu erken gebelik testi ayy hadi bana da haber ver inşallahTam da bugün adet günüm canım yarın idrar testi yapim diyorum ama derler ya ovulasyon testi de belli eder diye onu yaptım sımdı çift çizgi çıktı hayırlısı kan vermek için cumayi bekliyorum neredeyse bir haftadır idrar testi yapıp duruyorum 4 tane yaptım silik cizgi çıktı
Erken gebelik testi yaptım canim çift çizgi çıktı ama çizgi çooook silikti 2 gün önce yaptım onuCanım ben çatlarım ya yok mu erken gebelik testi ayy hadi bana da haber ver inşallah
TebriklerErken gebelik testi yaptım canim çift çizgi çıktı ama çizgi çooook silikti 2 gün önce yaptım onu
Canım sana birsey daha sormam gerek bu ovulasyon testlerinde 2 çizgi olayı ne zamandan sonra gebeysen de devam ediyor iliskiden 7 gun falan sonra mı normalde o gunlerde de cok az da olsa kanda lh oluyor ondan silik çizgi çıkmıyor kanda peki?Gliforu biliyorsun zaten canım adetimin 7.günü soğan kürü de yaptım bal tarçın çörek otu sabah akşam bir kasık ilaç içer gibi içtim kayınValidem hacdan meryem ana otu getirmişti otu yıkadıktan iyice bir gece bekletin suda suyunu içtim onun ne kadar etkisi var bilemiyorum tabi bir de ilişki sonrası 1 saat kalkmadim bacakları havaya dikebildigim kadar diktim hatta bir defasında aynı gün banyo yapmayın diye bir yazı okumuştum onu bile yaptım kalkıp sabah banyo yaptım
Benim 18. Gün çift çizgi çıkmıştı yine de devam ettim teste hiç çizgi çıkmıyordu bugün bir deneyim dedim çift çizgi çıktı haftasonu da yapmıştım haftasonundan daha köyüydü bugünCanım sana birsey daha sormam gerek bu ovulasyon testlerinde 2 çizgi olayı ne zamandan sonra gebeysen de devam ediyor iliskiden 7 gun falan sonra mı normalde o gunlerde de cok az da olsa kanda lh oluyor ondan silik çizgi çıkmıyor kanda peki?
Bende sabah yapmıştım akşam bidaha yaptım siliklesti yani catlamistirEki Görüntüle 1684743
Kizlar öğlen 3te yapmıştım sonra akşam 10 da yaptım silik çıktı. Hemde bu sefer 2 saat su içmedim. şimdi çatlamış mı ?
Kendim bile inanamıyorum şuan catladiysa süper. Sağol canımBende sabah yapmıştım akşam bidaha yaptım siliklesti yani catlamistir
Catlamistir catlamistir ben köyü renkten sonra birkaç gün daha yaptım ovulasyon testini gittikçe siliklesti cikmamaya bile başladı gozun aydinKendim bile inanamıyorum şuan catladiysa süper. Sağol canım
Sağol canım sevindim tabii bende bebek ihtimalimiz düşük ama olsun sadece günde 1 kere klomen içme ile çatlamasına çok sevindim pko var bende demek ki tedavi ise yarayacak :)Catlamistir catlamistir ben köyü renkten sonra birkaç gün daha yaptım ovulasyon testini gittikçe siliklesti cikmamaya bile başladı gozun aydin
Buradan okuduğum kadarıyla 1 defa çatlama oluyor ama ben yine de teste birsure devam etmiştim tekrar koyulaşma olmadı sonra ara verdimKizlar bir sorum var şimdi doktor 2 folikül ölçmüştü kontrolde. dün ovulasyon testime göre çatlama oldu ama ikisi aynı anda mi çatlar bunların yoksa arayla mi test yapmaya devam etsem 2.sinde de catlarsken çift çizgi mi olması lazım ?
Yumurtalar aynı büyüklükte değildi çünkü arada fark vardı kafama takıldı o yüzden hiç öyle birşey görmedim bende foruma baktım da şöyle bi..Buradan okuduğum kadarıyla 1 defa çatlama oluyor ama ben yine de teste birsure devam etmiştim tekrar koyulaşma olmadı sonra ara verdim
Valla canım bende sormuştum birkez daha çatlama olurmu diye olmaz ayda bir çaylar demişlerdi takip ettiğimde de öyle görmüştüm yine de dediğim gibi bir süre daha test yapmaya devam ettim atlama olmadıYumurtalar aynı büyüklükte değildi çünkü arada fark vardı kafama takıldı o yüzden hiç öyle birşey görmedim bende foruma baktım da şöyle bi..
Hala t cizgisi koyu ise doktorun dediği gibi bugünü değerlendir ve birsey kafana takmaKızlar bugün doktora gittim az önce dedi ki yumurtan büyümüş çatlamış gibi duruyor ancak karın boşluğunda sıvı oluyor ya o yokmuş o yüzden sıvı emildiyse bence 48 saate yakın olmuştur sen yumurtlayalı dedi bu gün de ilişkiye gir sonra gerek yok dedi.
Kafama takılan birkaç şey oldu onları sorucam size;
1) ovulasyyon olalı 48 saat olduysa 3-4 gün önce t koyulaşması lazım değil miydi? Ben dün bugün koyu t gördüm bu nasıl oluyor sizce?
2)diyelim ki 48 saat oldu çatlayalı o zaman bugün ilişkinin ne anlamı oluyor ömrü 24 saat değil mi?
Kafam çok karıştı kızlar t akşam hala c den bile koyu elimde. Gebe de değilim. Acaba sıvı olmadan çatlama olur mu kaynaklardan ulaşamadım bilen var mı?