Ovulasyon testi

en az 2 saat hiç sıvı almamak mümkünse 4 sat diyorlar hatta bence bazal vücut ısını ölç dijital termomtereyle ve bir yandan akıntı kıvamını da takip et. Ayrıca adetin 22-23 günü gibi progesteron baktırırsan o da bilgi verebilir.

Ben 4 saat susuz duramam acayip su içen bi tipim dilim damağın kurur kalırım resmen klomen kullandığım için acayip çok kintim var o da bi cevap vermez bana şuan. Ama ısı önemli demi. Evet onu unutuyorum bak ilk çıkışımda bi ısı ölçer alayım ben. Evde çocuk olmayınca o da yok tabii şuana kadar hiç gerek duymamıştım

canım naptın var mı bir gelişme ?
Doktorum aradım glifor adında bir ilaç içiyorum onu bırak dedi folbiol adında bir ilaç verdi folikasitin bir çeşidi kan vermek için gelim dedim cuma günü gel dedi canım bazen sancı giriyor kan vermeden ultrasondan görüp de doktorum evet hamilesin demeden heyecana kapilmak istemiyorum ama içimde heyecan tedirgin lik vs duygular çok yoğun sağlıklı beslenmeye başladım yine de ne olur ne olmaz kahve falan içiyorum yani severim normalde sen nasılsın peki

Sonunda ovulasyon testinde çift çizgiyi tam yakaladım darısı gebelik tesine inşallah Allah tamamına erdirir hayırlısı ile inşallah
Ben çift cizgiyi yakaladigim gün akşam da yaptım test köyü çizgi siliklesti Şti yani o günü degerlendirmek gerek canım

Ben de glifor içiyorum canım genelde doktorlar devam etitiriyorlar düşük olmasın diye neden bırak dedi ki acaba ? evet aynen değerlendiricem inşallah. İdrar testi mi yaptın kan verdin mi? Ayy tebrik ederim çok sevindim

Bu arada ben de dikkat etmeye çalışıyorum tabi bakalım folik asit b 12 alıyorum. Ne olacak bu ay bakalım bekliyorum inşallah

Dün bırak ilacı demişti bugüne kadar okuduklarım senin gibi söylüyor birakilmamasi gerekiyor yazıyordu bugün tekrar görüştüm Hayır kesinlikle birakiyorsun sana artık yararı olmaz zararı olur dedi birsey diyemedim bu yazıları okuyunca da ne yapacağımı bilmiyorum

Bu arada ben de dikkat etmeye çalışıyorum tabi bakalım folik asit b 12 alıyorum. Ne olacak bu ay bakalım bekliyorum inşallah
Canim ben çörek otu tarçın bal falan da yedim sabah akşam bu ay yapmadığım şey kalmadı hamileligim kan tahlılı yle tescillensin yazarım neler yaptığımı

Canim ben çörek otu tarçın bal falan da yedim sabah akşam bu ay yapmadığım şey kalmadı hamileligim kan tahlılı yle tescillensin yazarım neler yaptığımı
Şimdi yazsan çünkü ben bugün itibariyle başlıyorum denemeye ovulasyonda çift çizgiyi yakaladım ben de bal yizem eve bal almıştım yiyim bari

Sizce de bi koyulaşma var mı yoksa ben artık halisülasyon görmeye mk başladım yine dayanamadım su içtim

Canım hayırlı olsun inşallah hamişsindir :) birşey sorcam sende herhangi bir sorun yoktu değil mi ?

Şimdi yazsan çünkü ben bugün itibariyle başlıyorum denemeye ovulasyonda çift çizgiyi yakaladım ben de bal yizem eve bal almıştım yiyim bari
Gliforu biliyorsun zaten canım adetimin 7.günü soğan kürü de yaptım bal tarçın çörek otu sabah akşam bir kasık ilaç içer gibi içtim kayınValidem hacdan meryem ana otu getirmişti otu yıkadıktan iyice bir gece bekletin suda suyunu içtim onun ne kadar etkisi var bilemiyorum tabi bir de ilişki sonrası 1 saat kalkmadim bacakları havaya dikebildigim kadar diktim hatta bir defasında aynı gün banyo yapmayın diye bir yazı okumuştum onu bile yaptım kalkıp sabah banyo yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…