Ovulasyon testi

Ayda birkez çatlama olur dimi mantıklı olan da o bence de
kesinlikle bir kez pozitifleşip negatifleştikten sonra bakmaya gerek yok... Kafan karışır sadece. hangi marka kullanıyorsun canım? prediktör aldım c silik çıkıyor kafam iyice karıştı hiç çıkmasa dicem bozuk ama, benim durumumda olan yok mu?

Laboquick marka aldim silik çıktı deyince benim testlerin hepsini masaya yatırdım baktım tatlım bendede bazıları silik c bazılarında kırmızı kart gibi belirgin öyle oluyor galiba mormali

Hatta benim testlerin fotosunu bir gozatmak istersen

Eklentiler

• 20151105_103928.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 399
13 14 15. Günümde c silik gözüküyor canım fotoğrafta o kadar belirgin olmamıştır evet uzak olan çizgi c cizgisi

sanki burda c ler hep belirgin gibi geldi bana idrar koyduğumuz noktaya uzak kısımdaki c değil mi sanki senin c ler hep koyu 19-20. si gibi yumurtlamışssın sanırım
19. Gun ozelljkle iki defa yaptım çatlama gerceklesmisse silik çıkar dedim akşam silik çıktı sonrada gittikçe siliklesti

Merhaba kızlar . Ben yeni katıldım aranıza ve ovulasyon testini yeni aldım adetlerim cok düzensiz adetim bittikten hemen sonramı başlamam gerekiyor testi yapmaya ? yardımcı olurmusunuz acaba

Merhaba kızlar . Ben yeni katıldım aranıza ve ovulasyon testini yeni aldım adetlerim cok düzensiz adetim bittikten hemen sonramı başlamam gerekiyor testi yapmaya ? yardımcı olurmusunuz acaba
Adetin düzensizse hemen başla yapmaya hergün yap bence.

Bu arada dün kan vermiştim hormonlarıma bakayım diye progesteron düzeyim folüküler fazla uyumlu yani henüz ovulasyon yok.

Bende tekrar basladım ovulasyon testine. Bu ay klomen kullandım günde 1 kere 5 gün. 12. Günde folikül takibine gittim 11mm civarında 2 tane gelişmiş. Dün ovulasyon testi yaptım silik hala. Bakalım bu ay kendi çatlamazsa bir dahaki ay çatlatma iğnesi düşünüyorum..

Devam et o zaman tatlım teste 10. Gunden sonra olursa olur
Aynen bakalım dr a gidicem carsamba bu arada belki fikriniz olur prediktore hic güvenim kalmadı bugun sabah 1 tane labquick 1 tane prediktör yaptım prediktor pozitif labquick negatif cıktı labquick ile devam

Eklentiler

• 20151106_130008.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 114
Ovula marka nasıldır ki bende laboquick kullaniyordum bunu aldım bu sefer

Kızlar merhaba... 2. test bugüne ait. 2 gün önce yaptığım test çok silikti. 1 test ise birden böyle koyu çıktı. Forumda aynı zamanda test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu çıktığında hamile olabilme olasılığı var diye okumuştum... Sizce nasıl? Yaşayan var mı bunu? 10 gün oldu adet olalı ama şüpheli bir adetti... Normalde 5-6 gün sürerken 3 gün sürdü, son iki günü bir ped kirletmeyecek kadar azdı... Sonra temizlendim ama kahverengi akıntılar başladı. 1,5 ay önce de düşük yaşamıştım... Sizce nasıl yorumlamalıyım??

Eklentiler

• image.jpeg
    41,6 KB · Görüntüleme: 120

dün lh pikin olmuş bugün de ovülasyon bence ped kirletecek kadar yerleşme kanaması olacağını sanmıyorum ama gene de test yapmak lazım.

Klomen kullandım bu ay 5 gün günde 1 kez. Gelişen yumurtalar vardı kontrolde 11. Gün 11mm idi. Bekliyorum bakalım ilk ay çatlatacak mi kendisi diye. Günlerdir su koyuluktan ileriye gidemedi

bu 17. gün mü? siz gene de gün aşırı değerlendirin bence bu testlere ben %100 güvenemiyorum çok fazla şeyden etkileniyor unutup su içsen bile problem.... Zaten bu testler yumurta çatlasa da çatlamasa da LH pikini gösteriyor LH piki de normalde hormonların normalse olan birşey daha erken de olabilir ama sen gene de değerlendir bu günlerim derim.

Maalesef hiç değerlendirme de yok aslında benim takip amacım çocuk değil şuan ihtimal çok düsük çünkü. Amacım klen yeterli gelecek mi çatlama icin ayriyeten iğne mi gerekecek onu belirlemek. Ben çok su içerim ve testleri yaparken dikkat etmiyordum açıkçası. bugün 1 bucuk saat filan içmedim su öyle yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…