- 3 Mart 2013
- 374
- 111
-
- Konu Sahibi Biberli_pasta
testi yanlis yapcagini sanmiyorum.sabah ilk idrarla olmucak.cok sıvı tuketilmicek.bu sekilde yapilmasi lazim.kullanan illaki vardir az bi yardimci olsalar yaa kafayi yicem.neden hep silik 2 cizgi :SBende aynı marka testi kullanıyorum. Adet oluşumdan itibaren 11. Günden bu yana yapıyorumbugün 13. Gün ama ben 2. Çizgiyi hiç göremedim yani dilik bile çıkmıyor benimki hiç yok 2. Çizgi. Anlamadım gitti. Acaba yumurtlamıyormuyum yoksa testi yanlışmı yapıyorum
Canım ben buradaki yorumları epey bi okudum. Bazı insanlarda silik çıktığı oluyor. Tam koyü çizgiyi yakalayamayabiliyorlar. Sen değerlendirdi bence gün aşırı.bende hiç çizgi çıkmıyor baksana. Birde kutunun içinden damlacık çıkıyor ya ben onunla yapamıyorum. Kaseti direk idrara batırıyorum ve çekiyorum, en fazla 5 dk bekliyorum. Zaten t hemen koyulaşıuor ama c de tık yoktesti yanlis yapcagini sanmiyorum.sabah ilk idrarla olmucak.cok sıvı tuketilmicek.bu sekilde yapilmasi lazim.kullanan illaki vardir az bi yardimci olsalar yaa kafayi yicem.neden hep silik 2 cizgi :S
Bende ovulasyon testi aldığımda 1 ay boyunca testte silik çizgiyi gördüm lh hormonum yüksek olduğu içinmiş bende hiç bir işe yaramadı.yaklaşık 2 haftadır labaquick marka test yapıyorum ve halen daha 2. çizgi silik. sadece doktorumunbugun senin yumrtan çatlamış dediği günün ertesi günü 2. çizgi biraz daha belirgindi.ama yine tam net 2 kırmızı çizgi görmedim.böyle bişe başına gelen var mı.bu arada pko hastasıyım..cvbınız için tesşekürler
bende de bu ay yaramadi..bu ay denicem tekrar 1 hafta sonra baslicam.hayirlisi olsun..Bende ovulasyon testi aldığımda 1 ay boyunca testte silik çizgiyi gördüm lh hormonum yüksek olduğu içinmiş bende hiç bir işe yaramadı.
Valla bence parana yazık gün aşırı çalışma yapıosan gerek yokbende de bu ay yaramadi..bu ay denicem tekrar 1 hafta sonra baslicam.hayirlisi olsun..
cnm onceden almistim o bitsin almicam daha morelimi bozuyo.Valla bence parana yazık gün aşırı çalışma yapıosan gerek yok
canım benımde sılık cıkıyor sen naptın??bende de bu ay yaramadi..bu ay denicem tekrar 1 hafta sonra baslicam.hayirlisi olsun..
gecen aya kadar kullandim.bi ay hep silik cikti bi ay bazi zamanlar tam koyu değil ama pempe cikti.zaten bende isede yaramadi.insallah en kisa zamanda hamis oluruz :/canım benımde sılık cıkıyor sen naptın??