ovulasyon testi

Biberli_pasta

mucizem benimle..
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
374
111
yaklaşık 2 haftadır labaquick marka test yapıyorum ve halen daha 2. çizgi silik. sadece doktorumunbugun senin yumrtan çatlamış dediği günün ertesi günü 2. çizgi biraz daha belirgindi.ama yine tam net 2 kırmızı çizgi görmedim.böyle bişe başına gelen var mı.bu arada pko hastasıyım..cvbınız için tesşekürler

Bende aynı marka testi kullanıyorum. Adet oluşumdan itibaren 11. Günden bu yana yapıyorumbugün 13. Gün ama ben 2. Çizgiyi hiç göremedim yani dilik bile çıkmıyor benimki hiç yok 2. Çizgi. Anlamadım gitti. Acaba yumurtlamıyormuyum yoksa testi yanlışmı yapıyorum

testi yanlis yapcagini sanmiyorum.sabah ilk idrarla olmucak.cok sıvı tuketilmicek.bu sekilde yapilmasi lazim.kullanan illaki vardir az bi yardimci olsalar yaa kafayi yicem.neden hep silik 2 cizgi :S

testi yanlis yapcagini sanmiyorum.sabah ilk idrarla olmucak.cok sıvı tuketilmicek.bu sekilde yapilmasi lazim.kullanan illaki vardir az bi yardimci olsalar yaa kafayi yicem.neden hep silik 2 cizgi :S
Canım ben buradaki yorumları epey bi okudum. Bazı insanlarda silik çıktığı oluyor. Tam koyü çizgiyi yakalayamayabiliyorlar. Sen değerlendirdi bence gün aşırı.bende hiç çizgi çıkmıyor baksana. Birde kutunun içinden damlacık çıkıyor ya ben onunla yapamıyorum. Kaseti direk idrara batırıyorum ve çekiyorum, en fazla 5 dk bekliyorum. Zaten t hemen koyulaşıuor ama c de tık yok

Bende ovulasyon testi aldığımda 1 ay boyunca testte silik çizgiyi gördüm lh hormonum yüksek olduğu içinmiş bende hiç bir işe yaramadı.

Arkadaşlar be de cuma cumartesi yaptım, çizgi çıkmadı, pazar ve pazartesi öğlen yaptım, t çizgis silikti, yani daha acık renkti, bugün yaptım t çizgi si hiç yoktu, acaba pik yaptığı zamanı kaçırmış olabilirmiyim, anlamadım, benim gibi olan varmı,....

Bende ayni marka testi kullandim once hic cizgi çıkmadı, sonra iki gun cok silik cikti. koyulasmasini beklerken 3. Gun hic cikmadi

Arkadaşlar ben bu ay ilk kez kullandım ov. Testini, 12.gün gördüm çift çizgiyi, değerlendirdik.. İki gün önce hamile olduğumu öğrendim.... O test olmasa erken yumurtladığımı bilemycektim. Laboquick benim testimde..

Merhabalar.. bende bu ay ilk kez ov. Testine basladim. Adetim biter bitmez basladim. 18. Ve 19. Gunde koyulasti. Bugun 20. Gun yaptim ve silikleşmisti. 17. 19. Gunleri degerlendirdim. Bugun canim istemiyor :)

arkadaşlar ben adetimin 14. ve 15. günlerinde baktım iki gün üst üste pozitif çıktı. normal mi bu 14. günde pozitif çıktıysa çatlaması gerekmez miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…