ovulasyon testi...

7nbitirdin

Rabbim mucizem sana emanet
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
245
25
48
slm kızlar hesabıma göre bugün yumurtlama tarihimdi ve belirtilerinide çok hissettim bu defa ve değerlendirdim eşim görevden yeni döndü çok şükür denk geldik ovulasyon testi almıştım kullanıyorum ve çarşamba başladım koyuydu ama aynı renk değildi perşembe biraz daha koyulaştı ve bugün yaptığım testin T çizgisi C çizgisinden biraz daha koyu bu nedemek ben yumrtlamış mı oluyorum..

inşallah valla psikolojim için çok iyi olcak bugün çok koyulaştı çizgi ve ben şoka girdim yumrtlamış mı oluyorum şimdi..

T çizgisi C den daha koyu olduğunda kandaki lh tepe değere ulaşmış oluyor ve 24-36 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyor.koyu çizgiyi gördükten sonraki iki günü iyi değerlendirmeyi öneriyorlar:)benim de bugün T çizgisi C den daha koyu çıktı ama benim adetime 5 gün var. ayın 29 u civarı da böyleydi ikinci kez mi yumurtluyorum diye düşünüyorum kafam karıştı :)

inşallah valla psikolojim için çok iyi olcak bugün çok koyulaştı çizgi ve ben şoka girdim yumrtlamış mı oluyorum şimdi..

T çizgisi C den daha koyu olduğunda kandaki lh tepe değere ulaşmış oluyor ve 24-36 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyor.koyu çizgiyi gördükten sonraki iki günü iyi değerlendirmeyi öneriyorlar:)benim de bugün T çizgisi C den daha koyu çıktı ama benim adetime 5 gün var. ayın 29 u civarı da böyleydi ikinci kez mi yumurtluyorum diye düşünüyorum kafam karıştı :)

sende benim gibi adete yakın yumurtluyosun demekki canım. çatlatma iğnesine rağmen çatlamazdı çatlayasıca yumurtam 25. günü bulurdu :))))

sende benim gibi adete yakın yumurtluyosun demekki canım. çatlatma iğnesine rağmen çatlamazdı çatlayasıca yumurtam 25. günü bulurdu :))))

e ben yeni yumurtluyorsam bu iyi bişey o zaman:)yaklaşık 10 gün önce yumurtlama belirtileri de oldu ben de yumurtlama dönemim geçti diye düşündüm.bu gün evlilik yıl dönümümüz belki çalışma yaparız diye düşünüyorum:)gerçi biz bugüne kadar daha hiç korunmadan çalışmadık:))

benimde öyle olurdu normalde 15-16. gün ağrılar falan hissederdim kasığımda. zaten ayın 15 günü doktordaydım :)) iğneyi vururdu 3 gün sonra giderdim cıkksss aynısı gibi duruyo :)) senin bu yumurtaları hala anlayamadım dedi kafasına göre takılıyo bizi hiç tınladığı yok dedi :))) birgün elini alttan sokup kendi çatlatmıştı çok kötüydü.. öyle böyle ben mutlu sona ulaştım Allah herkese tattırsın evlat meyvesnden inşallah

ayy eliyle çatlatanı da hiç duymamıştım çok ilginç:) o ay mı hamile kaldın ? :)) Allah bağışlasın yavrunu canım:)))

Birşey soranının miyim? Bu ovulasyon testini eczaneden gebelik testi alır gibi alabiliyormuyuz?

ay canım nasıl yani eliyle catlattı canın yanmadı mı hiç taahhül edemiyorum.. p

Birşey soranının miyim? Bu ovulasyon testini eczaneden gebelik testi alır gibi alabiliyormuyuz?

bazı eczanelerde var canım hepsinde olmayabiliyor. ben başka bir mağazada buldum oradan alıyordum ama bunda sonra alacak olursam arkadaşlar gibi internetten sipariş vermeyi düşünüyorum. hem daha hesaplı, hem de gidip gidip ovulasyon testi var mı gebelik testi alabilir miyim demek zorunda kalmıyorsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…