• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

mavili07

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
68
Puanlar
13
Kızlar tam pik olmadı acaba kaçırdım mı dün akşam biraz ağrım oldu ama daha yeni şimdi akıntım oldu.Bugün öğlen yaptım birde şimdi o yüzden 2 tane var yorumlar mısınız ♥️ ışıktada çektim 2. Fotoğrafı

Eklentiler

• IMG_6809.webp
    IMG_6809.webp
    40 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_6808.webp
    IMG_6808.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 41
12 pik gibi belki 13 e gecerken gece falan olmuştur kisa surmustur pik. Catlama 13 gibi

12 pik gibi belki 13 e gecerken gece falan olmuştur kisa surmustur pik. Catlama 13 gibi
12 pik olmadı şimdi gün geçtiği için öyle görünüyor ama pike yakındı belkide dediğiniz gibi gece pik oldu ben yine teste devam edeyim

Testlerde henüz pik gorunmuyor devam edin mutlaka

Akıntı nasıl oldu. Şeffaf, kaygan akıntı mı? Çünkü benim de kokusuz şeffaf akıntım var. Döngümün 16. Günü. Yumurtlama belirtisi mi oluyor
Evet canım akıntı yumurtlama belirtisi lakin bu ay benim çok garip ilerliyor normalde akıntım net olurdu ama bu sefer çok hafif gördüm ovülasyon testimdende emin olamadım hani gece pik olup kaçtı mı yoksa daha olmadı mı diye devam edeceğim

Evet canım akıntı yumurtlama belirtisi lakin bu ay benim çok garip ilerliyor normalde akıntım net olurdu ama bu sefer çok hafif gördüm ovülasyon testimdende emin olamadım hani gece pik olup kaçtı mı yoksa daha olmadı mı diye devam edeceğim
Benim de bugün yumurta akım geldi. Ne zaman değerlendirmeliyim?

Benim de bugün yumurta akım geldi. Ne zaman değerlendirmeliyim?
Canım ovülasyon testi kullanmıyorsan bu günleri değrlendirmelisin bide reglin misal 28 günde birse doktorlar 14. Gün yumurtlamanın olduğunu söylüyor ama bu herkeste değişir benim 16. Günde oldu 12. Günde değişiyor yani düzenli gün aşır ilişkiye girebilirsin bende ilk gebeliğim olacak nasip olursa tabi 5. Ayıma girdimgebelik isteyeli umarım hepimize nasip olur

Testlerde henüz pik gorunmuyor devam edin mutlaka
Canım silikleşmiş şimdi yaptım ovülasyon testini ya yumurta tam büyümeden çatladı yada 12. Gün gece zirve yapıp ertesi gün çatlamaya başladı keşke çünkü o akşam 11 gibi sağ yumurtalığım acıyordu yürürken bariz hissediyordum artık nasip ne diyelim 😞 birde günler geçtikçe silikleşiyor test biraz

Eklentiler

• IMG_6814.webp
    IMG_6814.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 24
Canım silikleşmiş şimdi yaptım ovülasyon testini ya yumurta tam büyümeden çatladı yada 12. Gün gece zirve yapıp ertesi gün çatlamaya başladı keşke çünkü o akşam 11 gibi sağ yumurtalığım acıyordu yürürken bariz hissediyordum artık nasip ne diyelim 😞 birde günler geçtikçe silikleşiyor test biraz
Olabilir belkide gece yumurtlama okul sbah catlamistir Ağrı olunca zaten yumurtlama oluyor bende çok bariz hissediyorum o anı

Back
X