Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 pik olmadı şimdi gün geçtiği için öyle görünüyor ama pike yakındı belkide dediğiniz gibi gece pik oldu ben yine teste devam edeyim12 pik gibi belki 13 e gecerken gece falan olmuştur kisa surmustur pik. Catlama 13 gibi
Edicem sadece 12. Gün gece falan pik olmuş olabilir mi diye merak ettim ama kimisi günde tek yapıyor piki görüyor bilmiyorumTestlerde henüz pik gorunmuyor devam edin mutlaka
Akıntı nasıl oldu. Şeffaf, kaygan akıntı mı? Çünkü benim de kokusuz şeffaf akıntım var. Döngümün 16. Günü. Yumurtlama belirtisi mi oluyorKızlar başka kimse yokmu
Evet canım akıntı yumurtlama belirtisi lakin bu ay benim çok garip ilerliyor normalde akıntım net olurdu ama bu sefer çok hafif gördüm ovülasyon testimdende emin olamadım hani gece pik olup kaçtı mı yoksa daha olmadı mı diye devam edeceğimAkıntı nasıl oldu. Şeffaf, kaygan akıntı mı? Çünkü benim de kokusuz şeffaf akıntım var. Döngümün 16. Günü. Yumurtlama belirtisi mi oluyor
Benim de bugün yumurta akım geldi. Ne zaman değerlendirmeliyim?Evet canım akıntı yumurtlama belirtisi lakin bu ay benim çok garip ilerliyor normalde akıntım net olurdu ama bu sefer çok hafif gördüm ovülasyon testimdende emin olamadım hani gece pik olup kaçtı mı yoksa daha olmadı mı diye devam edeceğim
Canım ovülasyon testi kullanmıyorsan bu günleri değrlendirmelisin bide reglin misal 28 günde birse doktorlar 14. Gün yumurtlamanın olduğunu söylüyor ama bu herkeste değişir benim 16. Günde oldu 12. Günde değişiyor yani düzenli gün aşır ilişkiye girebilirsin bende ilk gebeliğim olacak nasip olursa tabi 5. Ayıma girdimgebelik isteyeli umarım hepimize nasip olurBenim de bugün yumurta akım geldi. Ne zaman değerlendirmeliyim?
Canım silikleşmiş şimdi yaptım ovülasyon testini ya yumurta tam büyümeden çatladı yada 12. Gün gece zirve yapıp ertesi gün çatlamaya başladı keşke çünkü o akşam 11 gibi sağ yumurtalığım acıyordu yürürken bariz hissediyordum artık nasip ne diyelimTestlerde henüz pik gorunmuyor devam edin mutlaka
Olabilir belkide gece yumurtlama okul sbah catlamistir Ağrı olunca zaten yumurtlama oluyor bende çok bariz hissediyorum o anıCanım silikleşmiş şimdi yaptım ovülasyon testini ya yumurta tam büyümeden çatladı yada 12. Gün gece zirve yapıp ertesi gün çatlamaya başladı keşke çünkü o akşam 11 gibi sağ yumurtalığım acıyordu yürürken bariz hissediyordum artık nasip ne diyelimbirde günler geçtikçe silikleşiyor test biraz
Evet bende hissettimmOlabilir belkide gece yumurtlama okul sbah catlamistir Ağrı olunca zaten yumurtlama oluyor bende çok bariz hissediyorum o anı