Ovulasyon testi

sutlukahvem

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
139
18
13
27
Kizlar ben ovulasyon testi yaptım pik olacak derken siliklesti Allah aşkına bı bakin tekli olan ilk hali çoklu test olan yarım saat sonraki hali

Eklentiler

• 1000010847.webp
    1000010847.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 79
  • 1000010851.webp
    1000010851.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 65
Az önce d başka marka denedim kimisi pik diyor kimisi değil diyor

Eklentiler

• 1000011015.webp
    1000011015.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 68
Pike yakın gibi canım
Bu testleri yapmadan 2 saat önce sıvı almayı bırakın diyorlar yani idrarını biraz tutup yaparsan LH artışını daha iyi belirliyor. Daha net sonuca ulaşılıyor. İdrarını tutmadan test yaparsan LH seviyesi düşük olduğu için daha silik çıkıyor.

Pike yakın gibi canım
Bu testleri yapmadan 2 saat önce sıvı almayı bırakın diyorlar yani idrarını biraz tutup yaparsan LH artışını daha iyi belirliyor. Daha net sonuca ulaşılıyor. İdrarını tutmadan test yaparsan LH seviyesi düşük olduğu için daha silik çıkıyor.
Ben idrarımı tutmadan yaptım ama 2 saat sıvı almadım ondan sonra da hiç koyincikmadi en koyu olan o testti işte anlamadım bel ağrım ve akıntım da vardı ertesi gün olur dedim olmadı ama diğer attığım artimed pik galiba

Pike yakın ama pik değil
Pike yakın gibi canım
Bu hale geldi test ama o gün

Eklentiler

• 1000011016.webp
    1000011016.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 53
Bende aynı durumdayım 🤣 26sı pike yakındı sonra silikleşti.
Yumurta büyüklüğüne görede LH artışı oluyor ya belki onunla alakalıdır renk koyuluğu.
Benim de bat salı günü bakalım hayırlısı hepimiz için

Bende aynı durumdayım 🤣 26sı pike yakındı sonra silikleşti.
Yumurta büyüklüğüne görede LH artışı oluyor ya belki onunla alakalıdır renk koyuluğu.
Benim de bat salı günü bakalım hayırlısı hepimiz için
IMG_9963.webp
arkadaşlar 3 gün pik oldu değerlendirdim 2 güne de çatladı onuda değerlendirdim üzerinden 1 hafta geçti kasıklarım ağrıyordu sizce ne zaman test yapmalıyım çatlamadan kaç gün sonra ?Bu ay ilk kez ovulasyon denedim 🙏

Back
X