- 5 Mart 2025
- 139
- 18
- 13
- 27
- Konu Sahibi sutlukahvem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben idrarımı tutmadan yaptım ama 2 saat sıvı almadım ondan sonra da hiç koyincikmadi en koyu olan o testti işte anlamadım bel ağrım ve akıntım da vardı ertesi gün olur dedim olmadı ama diğer attığım artimed pik galibaPike yakın gibi canım
Bu testleri yapmadan 2 saat önce sıvı almayı bırakın diyorlar yani idrarını biraz tutup yaparsan LH artışını daha iyi belirliyor. Daha net sonuca ulaşılıyor. İdrarını tutmadan test yaparsan LH seviyesi düşük olduğu için daha silik çıkıyor.
Ama tekrar siliklesti şimdiPike yakın ama pik değil
Pike yakın ama pik değil
Bu hale geldi test ama o günPike yakın gibi canım
Bu testleri yapmadan 2 saat önce sıvı almayı bırakın diyorlar yani idrarını biraz tutup yaparsan LH artışını daha iyi belirliyor. Daha net sonuca ulaşılıyor. İdrarını tutmadan test yaparsan LH seviyesi düşük olduğu için daha silik çıkıyor.
Ay hadi bakalım ne zaman test yapacaksınBende aynı durumdayım26sı pike yakındı sonra silikleşti.
Yumurta büyüklüğüne görede LH artışı oluyor ya belki onunla alakalıdır renk koyuluğu.
Benim de bat salı günü bakalım hayırlısı hepimiz için
Bende aynı durumdayım26sı pike yakındı sonra silikleşti.
Yumurta büyüklüğüne görede LH artışı oluyor ya belki onunla alakalıdır renk koyuluğu.
Benim de bat salı günü bakalım hayırlısı hepimiz için
Çatlama dan 12-14 gün sonraEki Görüntüle 3556380 arkadaşlar 3 gün pik oldu değerlendirdim 2 güne de çatladı onuda değerlendirdim üzerinden 1 hafta geçti kasıklarım ağrıyordu sizce ne zaman test yapmalıyım çatlamadan kaç gün sonra ?Bu ay ilk kez ovulasyon denedim![]()
İnşAllah hamile kalırım hayırlısıylaÇatlama dan 12-14 gün sonra
İsteyen herkese nasip olsun inşallahİnşAllah hamile kalırım hayırlısıyla![]()
Salı günü sabah mı yapsam diye düşünüyorum. Dayanabilirsem tabi kiAy hadi bakalım ne zaman test yapacaksın
Ay haberdar et yaSalı günü sabah mı yapsam diye düşünüyorum. Dayanabilirsem tabi ki![]()