• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

burcee_

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
66
15
8
23
Merhaba arkadaşlar pco yum Ovülasyon testi yaparak buluyorum yumurtlama günümü bugün adetimin 16.günü en alttaki iki test bugünün testi pik olmuşmu acaba 🙏

Eklentiler

• IMG_8500.jpeg
    IMG_8500.jpeg
    182,8 KB · Görüntüleme: 42
Evet canım bugünü değerlendir yarını boş bırak ertesi günü de değerlendir sprem kalitesi için 1 dolu 1 boş şeklinde değerlendir

IMG_3203.jpeg
Merhaba iyi akşamlar ben çok anlamıyorum bu testlerden ama üstteki önceki gündü dün yapmadım bugün alttaki bu şekilde oldu yapışkan akıntım var şimdi hangi günler değerlendirmeliyim? İlk testi yaptığım gün adetin 9. Günü alttaki yani bugün 11. Gün yardımcı olursanız sevinirim. 😌

Eki Görüntüle 3548184 Merhaba iyi akşamlar ben çok anlamıyorum bu testlerden ama üstteki önceki gündü dün yapmadım bugün alttaki bu şekilde oldu yapışkan akıntım var şimdi hangi günler değerlendirmeliyim? İlk testi yaptığım gün adetin 9. Günü alttaki yani bugün 11. Gün yardımcı olursanız sevinirim. 😌
Bugün pik ya da yarın tam pik olacak üst üste 3-4 gün değerlendir canım silikleşince de değerlendir sonra bırak

Bugün pik ya da yarın tam pik olacak üst üste 3-4 gün değerlendir canım silikleşince de değerlendir sonra bırak
her gün mü gün aşırımı olmalı diye sordumda üst üste demişsin pardon bazı yerlerde gün aşırı bazı yerlerde üst üste diyorlar napıcam bilemedim

Son düzenleme:
her gün mü gün aşırımı olmalı diye sordumda üst üste demişsin pardon bazı yerlerde gün aşırı bazı yerlerde üst üste diyorlar napıcam bilemedim
Birgebeningünlüğü var ya ebru abla pik görünce 3 gün üst üste değerlendirin diyor ğik görene kadar gün aşırı ya da 3 günde bir ama pik görünce üst üste üç gün diyor bence denemekten zarar gelmez

Birgebeningünlüğü var ya ebru abla pik görünce 3 gün üst üste değerlendirin diyor ğik görene kadar gün aşırı ya da 3 günde bir ama pik görünce üst üste üç gün diyor bence denemekten zarar gelmez
Benim adetim 7-8 gün sürüyor eğer bu gördüğüm pikse 1 kere olmuş oluyor pikten önce inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar alırım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için

Benim adetim 7-8 gün sürüyor eğer bu gördüğüm pikse 1 kere olmuş oluyor pikten önce inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar alırım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için
Rica ederim inşallah hayırlı haberler alırsın

Back