Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuş bence değerlendirin hayırlısı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar pco yum Ovülasyon testi yaparak buluyorum yumurtlama günümü bugün adetimin 16.günü en alttaki iki test bugünün testi pik olmuşmu acaba![]()
Evet canım pik değerlendirMerhaba arkadaşlar pco yum Ovülasyon testi yaparak buluyorum yumurtlama günümü bugün adetimin 16.günü en alttaki iki test bugünün testi pik olmuşmu acaba![]()
Pik olmuş değerlendiriinMerhaba arkadaşlar pco yum Ovülasyon testi yaparak buluyorum yumurtlama günümü bugün adetimin 16.günü en alttaki iki test bugünün testi pik olmuşmu acaba![]()
Bugün pik ya da yarın tam pik olacak üst üste 3-4 gün değerlendir canım silikleşince de değerlendir sonra bırakEki Görüntüle 3548184 Merhaba iyi akşamlar ben çok anlamıyorum bu testlerden ama üstteki önceki gündü dün yapmadım bugün alttaki bu şekilde oldu yapışkan akıntım var şimdi hangi günler değerlendirmeliyim? İlk testi yaptığım gün adetin 9. Günü alttaki yani bugün 11. Gün yardımcı olursanız sevinirim.![]()
her gün mü gün aşırımı olmalı diye sordumda üst üste demişsin pardon bazı yerlerde gün aşırı bazı yerlerde üst üste diyorlar napıcam bilemedimBugün pik ya da yarın tam pik olacak üst üste 3-4 gün değerlendir canım silikleşince de değerlendir sonra bırak
Birgebeningünlüğü var ya ebru abla pik görünce 3 gün üst üste değerlendirin diyor ğik görene kadar gün aşırı ya da 3 günde bir ama pik görünce üst üste üç gün diyor bence denemekten zarar gelmezher gün mü gün aşırımı olmalı diye sordumda üst üste demişsin pardon bazı yerlerde gün aşırı bazı yerlerde üst üste diyorlar napıcam bilemedim
Benim adetim 7-8 gün sürüyor eğer bu gördüğüm pikse 1 kere olmuş oluyor pikten önce inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar alırım çok teşekkür ederim cevap verdiğin içinBirgebeningünlüğü var ya ebru abla pik görünce 3 gün üst üste değerlendirin diyor ğik görene kadar gün aşırı ya da 3 günde bir ama pik görünce üst üste üç gün diyor bence denemekten zarar gelmez
Rica ederim inşallah hayırlı haberler alırsınBenim adetim 7-8 gün sürüyor eğer bu gördüğüm pikse 1 kere olmuş oluyor pikten önce inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar alırım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için