Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 Şubat yani dün yumurtlama olmuş gibi bugün çatlamıl gibiMerhabalar ben ovulasyon testi yaptım adet tarihim 3 şubattı ama gebelik düşünüyorum resimlere bakabilirmisiniz yumurtlama varmı yokmu yoksa teste devam etmelimiyim
Henüz pik olmamış yapmaya devam edinMerhabalar ben ovulasyon testi yaptım adet tarihim 3 şubattı ama gebelik düşünüyorum resimlere bakabilirmisiniz yumurtlama varmı yokmu yoksa teste devam etmelimiyim
Hergünün testinin üzerine yazdım yani hesapladığımda dün yumurtlama günüm aslında ama hala koyu şekilde görmedim çizgi yaptığım gibi iki çizgi çıkıyor hafif silik ikincisi16 Şubat yani dün yumurtlama olmuş gibi bugün çatlamıl gibi
Testler çok bekledi öyle çektiniz sanırım kurumuş
Yumurtlama C tarafı ne kadar koyuysa Tbtarafı da aynı koyulukta çıkması gerekiyor kurudu ya testler o yüzden anlayamadım testi yaptığınızdan 5 dk sonra çekseydiniz hepsini net anlardımHergünün testinin üzerine yazdım yani hesapladığımda dün yumurtlama günüm aslında ama hala koyu şekilde görmedim çizgi yaptığım gibi iki çizgi çıkıyor hafif silik ikincisi
Teşekkür ederimHenüz pik olmamış yapmaya devam edin
Yumurtlama C tarafı ne kadar koyuysa Tbtarafı da aynı koyulukta çıkması gerekiyor kurudu ya testler o yüzden anlayamadım testi yaptığınızdan 5 dk sonra çekseydiniz hepsini net anlardım
Yumurtlama yok teste göre dünki baya koyu geldi bana amaBunu bugün yaptım saat 10.30 gibi bu şekil çıktı
Hayırlısı artık testlere devam edeyim dimi benYumurtlama yok teste göre dünki baya koyu geldi bana ama
Yine edin tabi ama ben dün 16 koyu sanki geldi bana bugün çstladı diye geldi bana. Bende ovulasyon testiyle hamile kaldım da anlıyorum çünkü hayırlısı olsun siz devam edin yine deHayırlısı artık testlere devam edeyim dimi ben
Ya çok teşekkür ederim 2 tane cocuğum var benim ama 3. İstiyoruz ikisindede hiç test kullanmadım ilk defa kullanıyorum böyle testler oyüzden bilgi sahibi değilimYine edin tabi ama ben dün 16 koyu sanki geldi bana bugün çstladı diye geldi bana. Bende ovulasyon testiyle hamile kaldım da anlıyorum çünkü hayırlısı olsun siz devam edin yine de![]()
Peki ilişkiye devam etmek gerekirmi canımYine edin tabi ama ben dün 16 koyu sanki geldi bana bugün çstladı diye geldi bana. Bende ovulasyon testiyle hamile kaldım da anlıyorum çünkü hayırlısı olsun siz devam edin yine de![]()
2 tane çocuğunuz var ne güzel Allah bağışlasınPeki ilişkiye devam etmek gerekirmi canım
Tabi ideal ama nebiliyim 26 yaşındayım 1 tane daha olsun dedim deli cesareti benimki2 tane çocuğunuz var ne güzel Allah bağışlasınbu devirde 2 tane ideal tabi Allah gönlünüze göre versin inşallah
Teste göre ilişkiye girersiniz tabi koyu görürsen testi yumurtlama demektir ona göre ilişki olur çatlama olduğunda yani test silikleştimi çatlamış demektir değerlendirirsiniz.
Bende 27 yaşındayım benimde 2 çocuğum varTabi ideal ama nebiliyim 26 yaşındayım 1 tane daha olsun dedim deli cesareti benimki![]()
Allah bağışlasın inşallahBende 27 yaşındayım benimde 2 çocuğum var![]()
Amin sanırım iki tane kızınız varAllah bağışlasın inşallah![]()
Yok bir kızım bir oğlum varAmin sanırım iki tane kızınız var![]()
Ay herkese nasip olmaz valla Allah bağışlasın yeter ya bi kız bi oğlan gül gibiYok bir kızım bir oğlum var![]()