• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

goncalin

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
199
46
13
43
Kizlar merhaba ovulasyon testi kullanan var mı ,bu ay tedaviye ara verdim ovulasyon testi yaptım.bu kez de kendimiz bi deneyelim dedim.sizce yumurta olgunlasip catlamismidir bugun yumurtlama günüm. Neye dikkat etmeliyim.

Eklentiler

• 20250213_075217.jpg
    20250213_075217.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 76
Kizlar merhaba ovulasyon testi kullanan var mı ,bu ay tedaviye ara verdim ovulasyon testi yaptım.bu kez de kendimiz bi deneyelim dedim.sizce yumurta olgunlasip catlamismidir bugun yumurtlama günüm. Neye dikkat etmeliyim.
Siliklesince catlamis demektir. Fotoyu netlememissin ama pik duruyor. Çatlayinca da degerlendir mutlaka. Iliski sonrasi 10 dk uzan kalkma :)

Normalde bugün yumurtlama günüm şimdi t deki silik olduğunda mı yumurta çatlıyor yani bugünden itibaren birliktelik mi olsun

En koyu olduğu yani lh seviyesinin peak yaptığının ertesi günü çatlıyor diye biliyorum. Bence bugün ve yarın ilişkiye girmeniz ideal olur

Catlatma ignesinden 36 saat sonra catladigi varsayiliyor ya yumurtanin, ben de siliklesmeye basladiktan sonra esas iliski gerekiyor diye biliyorum. Yani yarin gibi 🙏🏼 bence bir iki gun daha elinizde test varsa yapin iciniz rahat etsin kendiniz de gozlemleyince siliklesmeyi

Kızlar sizce bu pik anlamına mı gelir yoksa daha da koyulasması lazım mı 2 gün üst üste böyle gördüm sonra silikleşti ama döngümün 9. Günü gördüm bunu erken dimi yumurtlama için
1000013951.jpg

Test çizgisi kontrol çizgisinden koyuysa peak yapmış demektir. Yani çatlama 24 civarında olacaktır. Herkesin döngüsü farklı, bazen düşüp tekrar yükselebiliyor. Bence bunu peak olarak kabul edin ama en azından 15. Güne kadar test yapmaya devam edin mümkünse belki daha belirgin bir yükseliş yapar. Lavantaakokusu Lavantaakokusu

Test çizgisi kontrol çizgisinden koyuysa peak yapmış demektir. Yani çatlama 24 civarında olacaktır. Herkesin döngüsü farklı, bazen düşüp tekrar yükselebiliyor. Bence bunu peak olarak kabul edin ama en azından 15. Güne kadar test yapmaya devam edin mümkünse belki daha belirgin bir yükseliş yapar. Lavantaakokusu Lavantaakokusu
Tamam çok teşekkür ederim

Yumurtlama olmuş olabilir mi acaba

Eklentiler

• IMG_8115.jpeg
    IMG_8115.jpeg
    188,6 KB · Görüntüleme: 46
Yumurtlama olmuş olabilir mi acaba
Siklusun kaçıncı gününde olduğunuzu bilmeden tahmin edemem veya sizin siklusunuz kaç gün sürüyor bilemiyorum ama yine de bu testleri düzenli bir şekilde yapmanız lazım ki süreci takip edebileseniz. Ben mesela adetim bittikten birkaç gün sonra başlayıp peak gördükten sonra iki üç gün daha devam ederdim emin olmak için 🤷🏻‍♀️

Siklusun kaçıncı gününde olduğunuzu bilmeden tahmin edemem veya sizin siklusunuz kaç gün sürüyor bilemiyorum ama yine de bu testleri düzenli bir şekilde yapmanız lazım ki süreci takip edebileseniz. Ben mesela adetim bittikten birkaç gün sonra başlayıp peak gördükten sonra iki üç gün daha devam ederdim emin olmak

14. Gün bugün 30 günde bir oluyorum
O zaman ya yakın zamanda çatlamış ya da yakın zamanda yükselecek ama dediğim gibi her beden farklı. Sizin istikrar ile kontrol etmeniz gerekir. Benim normalde 13. Gün peak yapıyor ama rahim filmi çektirdiğim siklusta 17. Gün peak yapmıştı mesela. Değişebiliyor yani. Bence siz en azından birkaç gün daha test yapıp emin olun

Arkadaşlar iyi akşamlar birde benim testlerim hakkında fikir verir misiniz
Eki Görüntüle 3544707
11 Şubatta peak yapmış gibi ama tam anlaşılmıyor.
Premom diye bir uygulama var orada testlerin fotoğrafını çekince size test çizgisinin koyuluğunun kontrol çizgisine oranını veriyor. Ovulasyon testi yorumlamada çok yardımcı. Onu kullanabilirsiniz karşılaştırma yapmak için

Back