• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

lubal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2025
6
0
1
29
Arkadaşlar merhabalar bu ay ovülasyon testim hiç pik olmadı hep tek çizgi gördüm, bugün beyaz yapışkan bi akıntı geldi testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Reglime 3 gün var böyle bir zamanda yumurtlama olması normal mi, ya da regl yaklaştığından mı çizgi belirgin ? İkinci çizgiyi hiç görmemiştim bugün görünce şaşırdım,böyle bir durum yaşayan var mı ? Görseli paylaşıyorum, yorumlarınızı bekliyorum 💐

Eklentiler

• IMG_8678.jpeg
    IMG_8678.jpeg
    200,3 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba. Bu pik değil. Her ay yumurtlama olmaz. Belki bu ay sizin de yoktur. Ama her ay aynısı oluyorsa doktora gitmelisiniz. Ben de 3 aydır yapıyorum ilk defa bu ay pik gördüm. Görseli ekliyorum. Emin olamadığım için kaset de yapmıştım ikisinde pik çıktı. Pik olması için T çizgisinin c den daha koyu olması lazım. Ya da aynı koyulukta olmalı.
Ben de 3 gündür değerlendiriyorum 2 hafta sonra iyi haberler veririm inşallah 🥲

Eklentiler

• 1000030484.jpg
    1000030484.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 32
Arkadaşlar merhabalar bu ay ovülasyon testim hiç pik olmadı hep tek çizgi gördüm, bugün beyaz yapışkan bi akıntı geldi testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Reglime 3 gün var böyle bir zamanda yumurtlama olması normal mi, ya da regl yaklaştığından mı çizgi belirgin ? İkinci çizgiyi hiç görmemiştim bugün görünce şaşırdım,böyle bir durum yaşayan var mı ? Görseli paylaşıyorum, yorumlarınızı bekliyorum 💐
Ama test yapmaya devam edin. Adetten önceki gün bile yumurtlama gören var.

Teşekkür ederim yorumunuz için, internette baktım regl öncesi lh değeri yükselirmiş ondan belki de silik çıktı ama internete de güvenemiyorum. Haftaya gideceğim doktora ilk kez böyle oldu zaten. Sizde pcos var mı peki ?

Back