Ovulasyon testi

ayseeee459

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
1
0
1
23
Arkadaşlar merhaba ben 26 ocakta adet oldum ve 31 ocakta bitti adet günümden başlayarak saydım ve bugün 11.günüm ben de ovulasyon testi yaptım ve bu şekilde çıktı yumurtlama olmuş mu veya olacak mı bi de kaç gün birlikte olunmalı yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_6033.png
    518,3 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba yumurtlama olmamış henüz ama yakındır o silik çizgi net olmalı diğeri kadar ya da daha kırmızı. 15-16. Güne kadar her gün test yap ama bugün itibariyle gün aşırı ilişkiye girersen iyi olur. Bu bir kaç gün hamile kalma olasılığı yüksek günler. Örnek testimi ekliyorum.

Eklentiler

• IMG_0050.jpeg
    182,9 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba sormak istediğim birşey var 1 ay boyunca ovulasyon testi yapıp hiç pik görmediğiniz oldu mu? Ben 3 ay önce adetimden sonra yapmaya başlamıştım ama hep ikinci çizgi silik çıktı hiç yumurtlamadım mı yoksa yumurtladim da testte mi belli olmadı anlamadım adetlerim hep düzenli olur en fazla 2 3 gün gecikme oluyor

Merhaba , hayır olmadı hiç bende toplamda 3 ay yaptım tam gününde net çizgi oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…