Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde böyle bu test hala pozitif göremedim Pko var miTestim 18. Gun oldu hala pozitifi göremedim ama testlerim aynı koyulukta cıkmaya basladı anlayamıyorum bakabilir misiniz
Ne zamandır yapıyorsun testi ? Hemen adet sonrası günler yumurtluyor olabilirsin ya da adete yakın bi günde bazı kadınlar adet zamanı bile yumurtlayabiliyormuş test yapmaya devam edinKimse yokmu yardımcı olabilicek ya da fıkrı olan biri
Bu ay femara içtim kendim ama yumurtlama olsa daha koyu olmasi lazım.benimkilerde daha pozitif değil PKo olduğu için böyle çıkıyor benim. bence devam edin adet duzensizligi varsa geç yumurtlama olabilir.Senın yumurtlama olmus gecem ay böyle gordum bende yumurtlamayı pcos yok ama adetim cok duzensız sadece 2 aydır cok duzenlo gidiyordu görmemek sasırttı ya da görmiceğim bi yanlışlıkmı yaptım emım olamadım
18.gun oldu bugum biter bitmez basladım hatta lekelenmem devam ediyordu basladıgımdacok gec gibi geldi düzenime göre birde böyle cıkmıyordu hıc dah sılıtı hep bu zamana kadar yaptıklarım omdan acaba kacırdımmı diye düşündümNe zamandır yapıyorsun testi ? Hemen adet sonrası günler yumurtluyor olabilirsin ya da adete yakın bi günde bazı kadınlar adet zamanı bile yumurtlayabiliyormuş test yapmaya devam edin
Umarım öyledir yumurtlamama durumu yokturBu ay femara içtim kendim ama yumurtlama olsa daha koyu olmasi lazım.benimkilerde daha pozitif değil PKo olduğu için böyle çıkıyor benim. bence devam edin adet duzensizligi varsa geç yumurtlama olabilir.
Regl tarihine kadar devam et belki son dönemlerde yumurtluyorsundur, ben bi kere 16.17. Günüm de görmüştüm stres yapma18.gun oldu bugum biter bitmez basladım hatta lekelenmem devam ediyordu basladıgımdacok gec gibi geldi düzenime göre birde böyle cıkmıyordu hıc dah sılıtı hep bu zamana kadar yaptıklarım omdan acaba kacırdımmı diye düşündüm
Bugun hepten sılık cıktı beklicez artık napalımRegl tarihine kadar devam et belki son dönemlerde yumurtluyorsundur, ben bi kere 16.17. Günüm de görmüştüm stres yapma
kaçıncı gününüz ben de sizin gibiyim aynıGalıba baslıyor dimi
20.gunumkaçıncı gününüz ben de sizin gibiyim aynı