• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

meltemgul8

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
283
36
18
27
Kızlar reglime 2 gün var ovülasyon böyle çıkıyor sizce ne olabilir

Eklentiler

• IMG_5247.jpeg
    IMG_5247.jpeg
    179,5 KB · Görüntüleme: 15
Ya şu testleri bende anlayamadım bir türlü bilen varsa cevaplarsa sevinirim. C ve T çizgileri aynı koyulukta olmazsa o ay yumurtlama olmamış mı oluyor?

Ya şu testleri bende anlayamadım bir türlü bilen varsa cevaplarsa sevinirim. C ve T çizgileri aynı koyulukta olmazsa o ay yumurtlama olmamış mı oluyor?
Öyle söylüyorlar. Ben doktor takibindeydim yumurtlamam da oldu ama hiç çok koyu çizgi görmedim, doktorum o testlere hiç bakma dedi

Çok enteresan ya ben kullanmayı bilmiyordum. Bazıları sabah akşam yapmış testi doğrusu nasıl
Her gün günde 1 aynı saatlerde yaparsanız yeterli olur. Tam koyulaşma yani pik görünce Bikaç gün tam çatlamayı yakalamak için günde 2 yapabilirsiniz

Evet iki çizgi en azından eşit koyulukta olmalı. Eğer silikse belki yeterli boyuta ulaşmamıştır.

Adet bittikten sonra hemen mi başlanmalı? Bir de bazıları sıvı kısıtlaması vs demiş bu ne demek oluyor
İdrarın seyreltilmemesi için 2 saat önceden sıvı alımını kesin diyorlar. Yani iki saat sıvı alma idrara çıkma sonra testini yap. Adet döngünüz kaç gün ona göre değişir aslında erken olanlarda yumurtlama da erken çıkıyor ben 12. Gün başlamıştım benimki 21. Gün oldu . Çoğunlukla 14. Günde falan görülebiliyor

İdrarın seyreltilmemesi için 2 saat önceden sıvı alımını kesin diyorlar. Yani iki saat sıvı alma idrara çıkma sonra testini yap. Adet döngünüz kaç gün ona göre değişir aslında erken olanlarda yumurtlama da erken çıkıyor ben 12. Gün başlamıştım benimki 21. Gün oldu . Çoğunlukla 14. Günde falan görülebiliyor
Benim bazen değişiyor. Bazen 25 günde oluyorum bazen 28 günde regl oluyorum. O yüzden bilmiyorum tam olarak. Saat aralığı önemli mi

Back