- 24 Kasım 2023
- 295
- 37
- 18
- 27
- Konu Sahibi meltemgul8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle söylüyorlar. Ben doktor takibindeydim yumurtlamam da oldu ama hiç çok koyu çizgi görmedim, doktorum o testlere hiç bakma dediYa şu testleri bende anlayamadım bir türlü bilen varsa cevaplarsa sevinirim. C ve T çizgileri aynı koyulukta olmazsa o ay yumurtlama olmamış mı oluyor?
Çok enteresan ya ben kullanmayı bilmiyordum. Bazıları sabah akşam yapmış testi doğrusu nasılÖyle söylüyorlar. Ben doktor takibindeydim yumurtlamam da oldu ama hiç çok koyu çizgi görmedim, doktorum o testlere hiç bakma dedi
Her gün günde 1 aynı saatlerde yaparsanız yeterli olur. Tam koyulaşma yani pik görünce Bikaç gün tam çatlamayı yakalamak için günde 2 yapabilirsinizÇok enteresan ya ben kullanmayı bilmiyordum. Bazıları sabah akşam yapmış testi doğrusu nasıl
Evet iki çizgi en azından eşit koyulukta olmalı. Eğer silikse belki yeterli boyuta ulaşmamıştır.Ya şu testleri bende anlayamadım bir türlü bilen varsa cevaplarsa sevinirim. C ve T çizgileri aynı koyulukta olmazsa o ay yumurtlama olmamış mı oluyor?
Adet bittikten sonra hemen mi başlanmalı? Bir de bazıları sıvı kısıtlaması vs demiş bu ne demek oluyorHer gün günde 1 aynı saatlerde yaparsanız yeterli olur. Tam koyulaşma yani pik görünce Bikaç gün tam çatlamayı yakalamak için günde 2 yapabilirsiniz
İdrarın seyreltilmemesi için 2 saat önceden sıvı alımını kesin diyorlar. Yani iki saat sıvı alma idrara çıkma sonra testini yap. Adet döngünüz kaç gün ona göre değişir aslında erken olanlarda yumurtlama da erken çıkıyor ben 12. Gün başlamıştım benimki 21. Gün oldu . Çoğunlukla 14. Günde falan görülebiliyorAdet bittikten sonra hemen mi başlanmalı? Bir de bazıları sıvı kısıtlaması vs demiş bu ne demek oluyor
Benim bazen değişiyor. Bazen 25 günde oluyorum bazen 28 günde regl oluyorum. O yüzden bilmiyorum tam olarak. Saat aralığı önemli miİdrarın seyreltilmemesi için 2 saat önceden sıvı alımını kesin diyorlar. Yani iki saat sıvı alma idrara çıkma sonra testini yap. Adet döngünüz kaç gün ona göre değişir aslında erken olanlarda yumurtlama da erken çıkıyor ben 12. Gün başlamıştım benimki 21. Gün oldu . Çoğunlukla 14. Günde falan görülebiliyor
10. Günü başlayın isterseniz test yapmayaBenim bazen değişiyor. Bazen 25 günde oluyorum bazen 28 günde regl oluyorum. O yüzden bilmiyorum tam olarak. Saat aralığı önemli mi
Reglimi hesaplayarak 5 gün regli+ 4 günde öyle boş bırakmıştım o şekilde başladım yani 9.günde10. Günü başlayın isterseniz test yapmaya
Pozitif görünmüyor daha koyu olması gerek test çizgisininBuda benim ovülasyon testi sonucum. Bu pozitif demek mi ? Pozitifse eğer ne yapmam gerek. Yeni evliyim pek bir bilgim yok