• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

tazeanne0706

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
53
4
1
21
Kizlar 2-3 gun once ilk yaptigim ovulasyon testim cift cizgi cikti gebelik var anlamina mi gelir? Ovulasyon testi kullanmadim daha oncesinde

Ovulasyon testi hep çift çizgi çıkarır, ikisi aynı koyulukta ise yumurtlama olduğu anlamına gelir

İlişki olduğunda gebelik olasılığınız diğer günlere göre daha yüksek anlamına gelir
Ben 18 ekimde kirtaj oldum ve hala adet kanamam olmadi acikcasi panik bi durumdayim doktorum adet sokturucu ve kan sulandirici verdi kullandim gene olmadim kan sulndirici hala kullaniyorum suan bide doğum kontrol ilaci verdi onu kullaniylrum bugun 5.gunum dkktoruma normal bisey mi diye sordugumda bana normal diyor ben bilemedim resmen 2 gunde bir test yapiyorum

Ben 18 ekimde kirtaj oldum ve hala adet kanamam olmadi acikcasi panik bi durumdayim doktorum adet sokturucu ve kan sulandirici verdi kullandim gene olmadim kan sulndirici hala kullaniyorum suan bide doğum kontrol ilaci verdi onu kullaniylrum bugun 5.gunum dkktoruma normal bisey mi diye sordugumda bana normal diyor ben bilemedim resmen 2 gunde bir test yapiyorum
Yani regli 40 güne kadar olmazsan kürtaj sonrası gel demişti doktorum ayrıca regli.oldugunda anormal kanamadada mutlaka gel demişti sizin 40 günden fazla olmuş sanırım başka bir doktora yine görünün derim lh testiyle eğer gebelik varmı diye bakıyorsanız çok köyu çıkmalı testiniz hatta kontrol kısmından dahada köyü olmalı ve hergun koyu olmalı bilginiz olsun

Ovulasyon testi hep çift çizgi çıkarır, ikisi aynı koyulukta ise yumurtlama olduğu anlamına gelir
Benimkine bakabilir misiniz silik cizgiler oluştu fakat tam çizgi oluşmadan çizgi bugün kaynoldu sebebi nedir acaba

Eklentiler

• IMG_9553.jpeg
    IMG_9553.jpeg
    87,4 KB · Görüntüleme: 8
Back
X