Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 18 ekimde kirtaj oldum ve hala adet kanamam olmadi acikcasi panik bi durumdayim doktorum adet sokturucu ve kan sulandirici verdi kullandim gene olmadim kan sulndirici hala kullaniyorum suan bide doğum kontrol ilaci verdi onu kullaniylrum bugun 5.gunum dkktoruma normal bisey mi diye sordugumda bana normal diyor ben bilemedim resmen 2 gunde bir test yapiyorum
Ben 18 ekimde kirtaj oldum ve hala adet kanamam olmadi acikcasi panik bi durumdayim doktorum adet sokturucu ve kan sulandirici verdi kullandim gene olmadim kan sulndirici hala kullaniyorum suan bide doğum kontrol ilaci verdi onu kullaniylrum bugun 5.gunum dkktoruma normal bisey mi diye sordugumda bana normal diyor ben bilemedim resmen 2 gunde bir test yapiyorum
Yani regli 40 güne kadar olmazsan kürtaj sonrası gel demişti doktorum ayrıca regli.oldugunda anormal kanamadada mutlaka gel demişti sizin 40 günden fazla olmuş sanırım başka bir doktora yine görünün derim lh testiyle eğer gebelik varmı diye bakıyorsanız çok köyu çıkmalı testiniz hatta kontrol kısmından dahada köyü olmalı ve hergun koyu olmalı bilginiz olsun