S sunnyshi Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 91 16 3 28 Cuma 18:43 Konu Sahibi Konu Sahibi sunnyshi #1 Arkadaşlar meraba ben pcos hastasıyım ve bir haftadır ovulasyon testim bu şekilde, sizce yumurtlama olmuş mu? Eklentiler IMG_2166.jpeg 212,2 KB · Görüntüleme: 29
Arkadaşlar meraba ben pcos hastasıyım ve bir haftadır ovulasyon testim bu şekilde, sizce yumurtlama olmuş mu?
merveett Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 485 207 18 27 Cuma 18:52 Konu Sahibi Konu Sahibi sunnyshi #2 Bu gün pik gibi duruyor yarın yine test yap canım ama bu günü değerlendir koyulaşma var
S sunnyshi Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 91 16 3 28 Cuma 19:24 Konu Sahibi Konu Sahibi sunnyshi #3 merveett .!.: Bu gün pik gibi duruyor yarın yine test yap canım ama bu günü değerlendir koyulaşma var Genişletmek için tıkla... Emin olamadım bazıları dedi ki daha başlamamış, eşimde bugün şehir dışına gitti malesef
merveett .!.: Bu gün pik gibi duruyor yarın yine test yap canım ama bu günü değerlendir koyulaşma var Genişletmek için tıkla... Emin olamadım bazıları dedi ki daha başlamamış, eşimde bugün şehir dışına gitti malesef
merveett Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 485 207 18 27 Cuma 20:06 Konu Sahibi Konu Sahibi sunnyshi #4 sunnyshi .!.: Emin olamadım bazıları dedi ki daha başlamamış, eşimde bugün şehir dışına gitti malesef Genişletmek için tıkla... Yarın pik olur tam iste kist olduğu için zor oluyor günü bulmak sen yarın değerlendir 3 4 gün değerlendir canım
sunnyshi .!.: Emin olamadım bazıları dedi ki daha başlamamış, eşimde bugün şehir dışına gitti malesef Genişletmek için tıkla... Yarın pik olur tam iste kist olduğu için zor oluyor günü bulmak sen yarın değerlendir 3 4 gün değerlendir canım
Pinar0757 Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2024 173 32 13 36 Cuma 21:52 Konu Sahibi Konu Sahibi sunnyshi #5 sunnyshi .!.: Arkadaşlar meraba ben pcos hastasıyım ve bir haftadır ovulasyon testim bu şekilde, sizce yumurtlama olmuş mu? Genişletmek için tıkla... Canım hep aynı saatte yap iki saat öbce sıvı alımını durdur bence yemeyi durdur. 2 Ocak pik gibi duruyo
sunnyshi .!.: Arkadaşlar meraba ben pcos hastasıyım ve bir haftadır ovulasyon testim bu şekilde, sizce yumurtlama olmuş mu? Genişletmek için tıkla... Canım hep aynı saatte yap iki saat öbce sıvı alımını durdur bence yemeyi durdur. 2 Ocak pik gibi duruyo
S sunnyshi Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 91 16 3 28 Cumartesi 08:40 Konu Sahibi Konu Sahibi sunnyshi #6 Pinar0757 .!.: Canım hep aynı saatte yap iki saat öbce sıvı alımını durdur bence yemeyi durdur. 2 Ocak pik gibi duruyo Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler, evet ben hep farklı aralıklarda yaptım çalıştığım için
Pinar0757 .!.: Canım hep aynı saatte yap iki saat öbce sıvı alımını durdur bence yemeyi durdur. 2 Ocak pik gibi duruyo Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler, evet ben hep farklı aralıklarda yaptım çalıştığım için