Evet geçen aydı değerlendirdim ama maalesef olmadı bu ay da gözükmedi daha3-4 aralık pik gibi duruyor
Evet yorumlar da ona çok denk geldim bi daha ki ay da onu kullanmayı düşünüyorum bu bir gebenin günlüğü sayfasının testi bazı yorumlar da 20 ulaşan yumurtalar da pik gösterdiğini yazmışlardı laboquıck alcam diğer ay teşekkür ederimCanım sana bu testleri değil de laboquıck ovulasyon testini öneriyorum net gösteriyor yumurtlamayı bende onun takibiyle gebe kalmıştım .
Evet devam ediyorum şuan ama gün gün artıyor gibi gelmişti bugün daha çok belirir diye bekledim ama daha silik olduŞimdi anladım pardon, bu ay pik olmamış daha devam edin
Valla ben laboquıck almadan bir gebenin günlüğünden almıştım ama çok yanıltıyor bu çubuk testler bende boş yere almıştım ama kesinlikle laboquıck al trendyoldan siparişi verebilirsin burdan arkadaşlarıma da onu tavsiye ettim her test ettiklerinde bana göndeediler test sonucunu yumurtlama vs gebe kaldılarEvet yorumlar da ona çok denk geldim bi daha ki ay da onu kullanmayı düşünüyorum bu bir gebenin günlüğü sayfasının testi bazı yorumlar da 20 ulaşan yumurtalar da pik gösterdiğini yazmışlardı laboquıck alcam diğer ay teşekkür ederim
Bende bir gebenin günlüğü kullanıyorum. Yumurtlama oldu da göstermedi sandım. Hassaslığının düşük olduğunu sandım ama bir kaç gün sonra pik oldu.Evet yorumlar da ona çok denk geldim bi daha ki ay da onu kullanmayı düşünüyorum bu bir gebenin günlüğü sayfasının testi bazı yorumlar da 20 ulaşan yumurtalar da pik gösterdiğini yazmışlardı laboquıck alcam diğer ay teşekkür ederim
Denicem o markayı da inşallah tutar almama gerek kalmaz ama alırsam bana da yardımcı olursunuz inşallahValla ben laboquıck almadan bir gebenin günlüğünden almıştım ama çok yanıltıyor bu çubuk testler bende boş yere almıştım ama kesinlikle laboquıck al trendyoldan siparişi verebilirsin burdan arkadaşlarıma da onu tavsiye ettim her test ettiklerinde bana göndeediler test sonucunu yumurtlama vs gebe kaldılar
Olurum canım. Özelden atarsın banaDenicem o markayı da inşallah tutar almama gerek kalmaz ama alırsam bana da yardımcı olursunuz inşallah
Peki öncesinde nasıldı benim testler gibi mi kaçınca günde pik gördünüz meselaBende bir gebenin günlüğü kullanıyorum. Yumurtlama oldu da göstermedi sandım. Hassaslığının düşük olduğunu sandım ama bir kaç gün sonra pik oldu.
Anladım umarım bende pik görebilirim devam ediyorum teste görürsem paylaşırım teşekkür ederimŞöyleydi canım, 30-31 aralık pik gördüm
Bana da öyle geliyor renk değişiyor bence de bekledikçeAma bunlar beklememiş, bekleyince rengi değişiyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?