• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Lolaya12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
40
5
1
29
Merhaba uzun zamandır takip ediyorum sayfayı kafamın içi deli gibi sorular başlayınca sizlerle paylaşıp daha bilgili olan kişilerden fikir almak istedim belki biraz daha az düşünürüm
4 senedir evliyim 3 senedir de çocuk düşünüyoruz 28 yaşındayım ama olmadı nasip tıbbi olarak bi problemimiz yok eşim de benim de uzun bi süre stres yapmadan beklemek istedim hemen hastaneye gitmedim ama son iki aydır ovulasyon testi kullanmaya başladım vitaminler magnezyum folik asit deniyorum tekrar bu ovulasyon testlerimizin benimle fikrinizi paylaşır mısınız geçen ay da çok erken mi bıraktım acaba diye düşünmüştüm çünkü gördüğüm örneklere öre ben pik görmemişim dedim teşekkür ederim şimdiden

Eklentiler

• IMG_6042.jpeg
    IMG_6042.jpeg
    93 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_6057.jpeg
    IMG_6057.jpeg
    77,7 KB · Görüntüleme: 36
Canım sana bu testleri değil de laboquıck ovulasyon testini öneriyorum net gösteriyor yumurtlamayı bende onun takibiyle gebe kalmıştım .

Canım sana bu testleri değil de laboquıck ovulasyon testini öneriyorum net gösteriyor yumurtlamayı bende onun takibiyle gebe kalmıştım .
Evet yorumlar da ona çok denk geldim bi daha ki ay da onu kullanmayı düşünüyorum bu bir gebenin günlüğü sayfasının testi bazı yorumlar da 20 ulaşan yumurtalar da pik gösterdiğini yazmışlardı laboquıck alcam diğer ay teşekkür ederim

Evet yorumlar da ona çok denk geldim bi daha ki ay da onu kullanmayı düşünüyorum bu bir gebenin günlüğü sayfasının testi bazı yorumlar da 20 ulaşan yumurtalar da pik gösterdiğini yazmışlardı laboquıck alcam diğer ay teşekkür ederim
Valla ben laboquıck almadan bir gebenin günlüğünden almıştım ama çok yanıltıyor bu çubuk testler bende boş yere almıştım ama kesinlikle laboquıck al trendyoldan siparişi verebilirsin burdan arkadaşlarıma da onu tavsiye ettim her test ettiklerinde bana göndeediler test sonucunu yumurtlama vs gebe kaldılar😊

Bende bir gebenin günlüğü kullanıyorum. Yumurtlama oldu da göstermedi sandım. Hassaslığının düşük olduğunu sandım ama bir kaç gün sonra pik oldu.

Eklentiler

• IMG_5909.png
    IMG_5909.png
    92,1 KB · Görüntüleme: 28
Valla ben laboquıck almadan bir gebenin günlüğünden almıştım ama çok yanıltıyor bu çubuk testler bende boş yere almıştım ama kesinlikle laboquıck al trendyoldan siparişi verebilirsin burdan arkadaşlarıma da onu tavsiye ettim her test ettiklerinde bana göndeediler test sonucunu yumurtlama vs gebe kaldılar😊
Denicem o markayı da inşallah tutar almama gerek kalmaz ama alırsam bana da yardımcı olursunuz inşallah 🫶🏻

Bu da beklemiş bak yere düşmüştü bulamamıştım, sizin için buldun 😅🙂 büyük ihtimalle 26-27 aralık

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 23
Back
X