Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MaviisssS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
6
2
26
Merhaba kızlar. Sizlere sorum şu: Ben pcos hastasıyım ilaçsız adet olamıyorum. Tarlusal kullanıyorum. İlaç bittikten 3-4gün hatta bazen 10gün sonra adet olduğum oluyordu. Fakat bu ay ilaç bitmeden ilk defa adet oldum.. ve etrafımdakiler yumurtlama testi yapmamı önerdi öncesinde 2 sefer yapmıştım fakat sonuç alamadım maalesef şimdi yârın başlayacağım elimde 1 adet çatlatma iğnesi var onu ne zaman vuracağım yumurtlama için ne yapabilirim ne tüketebilirim yardımcı olun lütfen

Eklentiler

• ED4B550D-80E6-41DA-B08A-2AF92D602B9A.jpeg
    94,8 KB · Görüntüleme: 16
Bende bugun doktora gittim. Doktorumun onerisi yumurtlamanin pik oldugu gun iliski ertesi gun gunduz 4 ile 6 arasi yumurta catlatma ignesi o gun iliski yok ertesi gun aksam 10 ile gece 2 arasi iliski...
Umarim size de faydasi olur

Bende bugun doktora gittim. Doktorumun onerisi yumurtlamanin pik oldugu gun iliski ertesi gun gunduz 4 ile 6 arasi yumurta catlatma ignesi o gun iliski yok ertesi gun aksam 10 ile gece 2 arasi iliski...
Umarim size de faydasi olur
Instegramımızı alıp oradan daha net yardımcı olurmusun canım bu arada yaşın kaçtı

Bu 9 yazanda yumurtam 21 mm di ama çift koyu çizgi çıkmadı.Ovulasyonu göstermedi. Doktora gittim o gün yumurtan büyümüş baya dedi. Bu ovulasyon testi de artı med. Siz bunlarla hareket etmeyin bende de pko var. Doktor kontrolünde olun hep derim.

Eklentiler

• IMG_20241204_211231.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 8
Ben 1 sefer hamile kaldım bu yöntemle fakat boş gebelik oldu 2 yıl geçti ilk defa ilaçsız adet oldum şansımı denicem ben tanıdık bir hemşire ile ilerliyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…