Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sessizbalon

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2024
423
199
Kızlar ovulasyon testi kullanıp memnun kaldığınız marka varmı acaba netten alıp, önere bilirmisiniz baktım fakat yorumları görünce pek içime sinmedi sizin alıp memnun kaldığınız varsa paylaşabilirmisinizzz 1,2 ay yumurta takipi yapmak istiyorum ♡

Innovita ben ovulasyon testini kullandım piki çok net gördüm. Henüz adet tarihim gelmedi ama yorumları çok var ve en çok satan 1.

Innovita ben ovulasyon testini kullandım piki çok net gördüm. Henüz adet tarihim gelmedi ama yorumları çok var ve en çok satan 1.
Nereden aldınız acaba satıcılar farklı oluyor ya bana bağlantı atabilirmisiniz rica etsem yasak mı bilmiyorum bağlantılı paylaşımı burada ama özelden de atabilirsiiniz mümkünse ♡

IMG_1521.png

İstersen instagramda minnaj kurabiyeler diye bir profil var oda aynu markanın testleri satıyor ve eğer ondan alırsan seninle gün gün ilgilenir testlerini yorumlar ben ordan almadığım halde testimi attığımda hep cevap verdi ve yardımcı oldular

Kızlar ovulasyon testi kullanıp memnun kaldığınız marka varmı acaba netten alıp, önere bilirmisiniz baktım fakat yorumları görünce pek içime sinmedi sizin alıp memnun kaldığınız varsa paylaşabilirmisinizzz 1,2 ay yumurta takipi yapmak istiyorum ♡
Ben iki aydır deniyorum ilk deneyimim laboquick bu ay innovita gerçekten innovita çok hassas önemli olan yumurtlama gunun fakat doktor kontrolünde yapmak daha mantıklı ben bu ay yumurtlama oncesi ve sonrasi hepsini uyguladım fakat tutmadı bugün hasta oldum zaten yumurtlama gününüz kendini belli ediyor akıntı ağrı ile hemen hemen herkeste olabilir

Ben iki aydır deniyorum ilk deneyimim laboquick bu ay innovita gerçekten innovita çok hassas önemli olan yumurtlama gunun fakat doktor kontrolünde yapmak daha mantıklı ben bu ay yumurtlama oncesi ve sonrasi hepsini uyguladım fakat tutmadı bugün hasta oldum zaten yumurtlama gününüz kendini belli ediyor akıntı ağrı ile hemen hemen herkeste olabilir
Canım adetten sonra hergünüm akıntılı ve kasıklarda ağrı ile geçti :) aldım bir gebenin günlüğünden canım

Merhaba laboquick bu markada yaptığınız ovulasyon testleri nasıldı iyimiydi pik gelene kadar çizgiler çok bellimiydi yoksa az mı gözüküyordu piki gösterdi mi

Merhaba laboquick bu markada yaptığınız ovulasyon testleri nasıldı iyimiydi pik gelene kadar çizgiler çok bellimiydi yoksa az mı gözüküyordu piki gösterdi
İnnovita kadar değil bence çok hassas değil ben tavsiye etmem en belirgin çizgisi sondaki gibi

Eklentiler

• 1000103645.jpg
    1000103645.jpg
    136,7 KB · Görüntüleme: 33
Ben innovita kullanıyorum çok memnunum aşırı hassas piki çok net gösteriyor bak en son ovulasyonda çektiğim fotoğraf trendyoldan almıştım yanında gebelik testi de hediye göndermişler 3 tane

Eklentiler

• IMG_20241115_103707.jpg
    IMG_20241115_103707.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 23
Ben innovita kullanıyorum çok memnunum aşırı hassas piki çok net gösteriyor bak en son ovulasyonda çektiğim fotoğraf trendyoldan almıştım yanında gebelik testi de hediye göndermişler 3 tane
Bir gebenin günlüğünden aldım canım bakıyım eğer memnun kalmazsam bundan alırım teşekkür ederimm

Kızlar size bişe sorucam ben iki gün önce Ovulasyon testi yaptım iki çizgide gayet belirgindi akşamına silikleşti iki gün boyunca silikti dün yine yaptım bu sefer yine belirgin iki çizgiydi neden böyle oldu anlamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi ya da yaşayan birisi varsa

X