- 11 Kasım 2024
- 4
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi Hayaldunyasi197
Benim de çok silik olup ertesi gün pik yapmıştı. 30 günde bir düzenli oluyorsanız bugünlerde pik olur diye düşünüyorum.Merhaba,
İlk kez laboquick testi ile ovülasyon takibi yapıyorum reglim düzenli 30 gün aralıkla oluyor.
10.günde hafif silikleşti T çizgisi sonra tamamen kayboldu, 13.günü de geride bıraktık önce silik çıkıp sonraki 3-4 günde netleştiği için bugünlerde bekliyordum artıkfarklı bir yorumu olan var mıdır acaba tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler
paylaşımlarda genelde yavaş yavaş belirgin hale geldiğini görmüştüm demek dediğiniz gibi de olabiliyor, teşekkürlerBenim de çok silik olup ertesi gün pik yapmıştı. 30 günde bir düzenli oluyorsanız bugünlerde pik olur diye düşünüyorum.
Evet öyle oluyor genelde ama benim en silik halinden bir gün sonra koyulaştı bi anda. Umarım pik görürsünüzpaylaşımlarda genelde yavaş yavaş belirgin hale geldiğini görmüştüm demek dediğiniz gibi de olabiliyor, teşekkürler
Umarım sağolunEvet öyle oluyor genelde ama benim en silik halinden bir gün sonra koyulaştı bi anda. Umarım pik görürsünüz
Benimde durumum aynı İnşallah bende pik görürümEvet öyle oluyor genelde ama benim en silik halinden bir gün sonra koyulaştı bi anda. Umarım pik görürsünüz
30 günde bir regl oluyorsanız 16.gün falan yumurtlamanız gerek zaten üzülmeyin. Devam edin benceMerhaba,
İlk kez laboquick testi ile ovülasyon takibi yapıyorum reglim düzenli 30 gün aralıkla oluyor.
10.günde hafif silikleşti T çizgisi sonra tamamen kayboldu, 13.günü de geride bıraktık önce silik çıkıp sonraki 3-4 günde netleştiği için bugünlerde bekliyordum artıkfarklı bir yorumu olan var mıdır acaba tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler
Bi anda pik olabiliyor her gün aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ederek yaparsanız görürsünüz insallah. Ben bu ay iki kez koyuluk yakaladım. İlkine göre adetim 8 gün gecikti, ikincisine göre de 2 gün gecikti. Laboquick in ovulasyon testini kullandım.Benimde durumum aynı İnşallah bende pik görürüm
İnşallah bakalım aynı saat ve sıvı alımına dikkat ederek yapıyorum canımBi anda pik olabiliyor her gün aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ederek yaparsanız görürsünüz insallah. Ben bu ay iki kez koyuluk yakaladım. İlkine göre adetim 8 gün gecikti, ikincisine göre de 2 gün gecikti. Laboquick in ovulasyon testini kullandım.
Merhaba,