- 27 Eylül 2024
- 14
- 1
- 30
- Konu Sahibi sibelcolak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz yok canım aynı renk veya daha koyu olması lazımAğır pcos olduğumu ögrendim bende ovülasyon çubukları kullandım ama yumurtlama olmuş mu sizce?
Peki bukadar uzun sürmesi normalmiHenüz yok canım aynı renk veya daha koyu olması lazım
Adetlerin düzenli mi peki canım o da önemli değilse eğer çok uzun yapabilirsin testiPeki bukadar uzun sürmesi normalmi
Pcos var düzensiz adet varsa normal bende pcos var ama ben yumurlama yakalıyorum ilk gebeliğim de 8 gün sonra reglden yakaladım bu ay ki 9 10 gün sonraydı bekliyorum bakalım regl olmadım dahaPeki bukadar uzun sürmesi normalmi
Böyle olacak pikPeki bukadar uzun sürmesi normalmi
Hiç düzenli değilAdetlerin düzenli mi peki canım o da önemli değilse eğer çok uzun yapabilirsin testi
Yaaa darısı bana inşallah pik görmeyeBöyle olacak pik
İnşallahYaaa darısı bana inşallah pik görmeye
Kolay gelsin. Negatif gözüküyor testlerin. Ben 1 ay boyunca denedim hiç pozitif yakalayamadım. Başına gelen varmiAğır pcos olduğumu ögrendim bende ovülasyon çubukları kullandım ama yumurtlama olmuş mu sizce?
Bende de pcos var bu ay başladım ovülasyon testine, adetimin ilk gününden itibaren bugün 27. Günüm bende hala pik görmedim.Peki bukadar uzun sürmesi normalmi
Bende de pcos var bu ay başladım ovülasyon testine, adetimin ilk gününden itibaren bugün 27. Günüm bende hala pik görmedimPeki bukadar uzun sürmesi normalmi
Bende 27. Gündeyim pik görmedim.Kolay gelsin. Negatif gözüküyor testlerin. Ben 1 ay boyunca denedim hiç pozitif yakalayamadım. Başına gelen varmi