Ovülasyon testi

Aslan346

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2024
14
2
25
ovülasyon testi yaptım arkadaşlar yumurtlama gerçekleşmiş mi lütfen bilgi verir misiniz 🙏☺️

Eklentiler

• IMG_3747.jpeg
    IMG_3747.jpeg
    51 KB · Görüntüleme: 90
Evet yumurtlama gerçekleşmiş bugün yarın ve sonrası günleri gün aşırı değerlendirin bufpn 5 tane falan havuç soy ye canım çatlamasına yardımcı oluyor mutlaka yap ve ilişkide belinin altına yastık koy kalcan bşraz yukarda kalsın yarım saat kalmak ayağa

Evet yumurtlama gerçekleşmiş bugün yarın ve sonrası günleri gün aşırı değerlendirin bufpn 5 tane falan havuç soy ye canım çatlamasına yardımcı oluyor mutlaka yap ve ilişkide belinin altına yastık koy kalcan bşraz yukarda kalsın yarım saat kalmak ayağa
Değerlendircem dediğinizi uyguluyorum hemen teşekkür ederim 🙏

Kızlar merhaba teste biraz geç başladım bugün döngünün 19. Günü testlerim yeni geldi ve deniyim dedim yaptım bu sekilde çıktı bu pik mi oluyor yani ? Pcos var bende geç yumurtlama olabiliyor

Eklentiler

• IMG_0181.jpeg
    IMG_0181.jpeg
    29,6 KB · Görüntüleme: 62
Test yapmaya devam etseydin çatlama varmı yok mu diye koyuluk silikleşince yumurta çatlamış oluyor o günde mutlaka ilişki
Meraba daha sonra tekrar test yaptım fakat silik çıktı sanırm sadece o gün yumurtlama günüm dü onu değerlendirdim bakalım hayırlısıyla güzel haberler bekliyorum 🙏☺️

Rica ederim ne demek yine bir şey sormak isterseniz buradayım 🌸
Merhaba Size danışmak istedim. Geçen ay övülasyon testi yapmıştım 2 gün yumurtlama 3. Gün siliklesip 4. Dün 2. Çizgi yok olmuştu. Fakat bu ay 3 gün yumurtlama gördüm 4. Gün silikleşti. Bugün 5. Gün tekrar yaptım yine 2. Çizgi var. Bi bakıp yorumlar mısınız böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Normalde çatlamadan sonra tek çizgi olması gerekmez mi ?

Eklentiler

• IMG_9059.jpeg
    IMG_9059.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba Size danışmak istedim. Geçen ay övülasyon testi yapmıştım 2 gün yumurtlama 3. Gün siliklesip 4. Dün 2. Çizgi yok olmuştu. Fakat bu ay 3 gün yumurtlama gördüm 4. Gün silikleşti. Bugün 5. Gün tekrar yaptım yine 2. Çizgi var. Bi bakıp yorumlar mısınız böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Normalde çatlamadan sonra tek çizgi olması gerekmez mi ?
2. Çizgi hep olur canım . Lh hormonu vücutta olan bir hormon pik olduğunda yumurta olgunlaşmış oluyor . Silik çıktığında çatlamış veya henüz olgunlaşmamış demektir

X