Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet degerlendır canımovülasyon testi yaptım arkadaşlar yumurtlama gerçekleşmiş mi lütfen bilgi verir misiniz
Değerlendircem dediğinizi uyguluyorum hemen teşekkür ederimEvet yumurtlama gerçekleşmiş bugün yarın ve sonrası günleri gün aşırı değerlendirin bufpn 5 tane falan havuç soy ye canım çatlamasına yardımcı oluyor mutlaka yap ve ilişkide belinin altına yastık koy kalcan bşraz yukarda kalsın yarım saat kalmak ayağa
Rica ederim ne demek yine bir şey sormak isterseniz buradayımDeğerlendircem dediğinizi uyguluyorum hemen teşekkür ederim
Test yapmaya devam etseydin çatlama varmı yok mu diye koyuluk silikleşince yumurta çatlamış oluyor o günde mutlaka ilişkiovülasyon testi yaptım arkadaşlar yumurtlama gerçekleşmiş mi lütfen bilgi verir misiniz
Sizce bende var mıTest yapmaya devam etseydin çatlama varmı yok mu diye koyuluk silikleşince yumurta çatlamış oluyor o günde mutlaka ilişki
Yumurtan gelişmiş canım biraz daha koyulaşır yarın öbür gün test yapmaya devam et ama bu günüde mutlaka değerlendir test yaptığında at buraya yarın bakarımSizce bende var mı
Tamam teşekkürlerYumurtan gelişmiş canım biraz daha koyulaşır yarın öbür gün test yapmaya devam et ama bu günüde mutlaka değerlendir test yaptığında at buraya yarın bakarım
Meraba daha sonra tekrar test yaptım fakat silik çıktı sanırm sadece o gün yumurtlama günüm dü onu değerlendirdim bakalım hayırlısıyla güzel haberler bekliyorumTest yapmaya devam etseydin çatlama varmı yok mu diye koyuluk silikleşince yumurta çatlamış oluyor o günde mutlaka ilişki
Evet canım olmuş bugünü ve yarını degerlendir inşallah
Teşekkür ederimEvet canım olmuş bugünü ve yarını degerlendir inşallah
Merhaba Size danışmak istedim. Geçen ay övülasyon testi yapmıştım 2 gün yumurtlama 3. Gün siliklesip 4. Dün 2. Çizgi yok olmuştu. Fakat bu ay 3 gün yumurtlama gördüm 4. Gün silikleşti. Bugün 5. Gün tekrar yaptım yine 2. Çizgi var. Bi bakıp yorumlar mısınız böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Normalde çatlamadan sonra tek çizgi olması gerekmez mi ?Rica ederim ne demek yine bir şey sormak isterseniz buradayım
2. Çizgi hep olur canım . Lh hormonu vücutta olan bir hormon pik olduğunda yumurta olgunlaşmış oluyor . Silik çıktığında çatlamış veya henüz olgunlaşmamış demektirMerhaba Size danışmak istedim. Geçen ay övülasyon testi yapmıştım 2 gün yumurtlama 3. Gün siliklesip 4. Dün 2. Çizgi yok olmuştu. Fakat bu ay 3 gün yumurtlama gördüm 4. Gün silikleşti. Bugün 5. Gün tekrar yaptım yine 2. Çizgi var. Bi bakıp yorumlar mısınız böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Normalde çatlamadan sonra tek çizgi olması gerekmez mi ?